FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Panteři byli v Poháru nad naše síly

Panteři byli v Poháru nad naše síly
4. kolo Poháru České pojišťovny svedl Lvi a Pantery do Souboje šelem.
4. kolo
Pohár České pojišťovny 2018
st 26.9.2018 - 19:00 Městká hala Otrokovice
Zlín Lions
1:6
PANTHERS OTROKOVICE
branky: 29. Michal Kořený - 22. Lukáš Volek, 31. Lukáš Petřík, 43. Petr Kittel, 49. Ladislav Gál, 58. Pavel Jurčík, 59. Pavel Jurčík; rozhodčí: Martin Hudeček - Pavel Rochovanský; vyloučení: 2:4; využití: 1:1; diváků: 105; zásahy brankářů: Kevin Majrich 16 - Jaromír Malina 20
Do zápasu jsme vstupovali s respektem a chutí si užít duel se superligovým týmem. Síle soupeře jsme přizpůsobili hru a ač to není úplně zvykem, tak jsme hráli poctivě do obrany. Tato taktika vycházela dvě třetiny, kdy jsme první třetinu neinkasovali žádnou branku, bohužel jsme se nedostali ani k ohrožení otrokovického Maliny.

Ve druhé třetině už se skóre začalo měnit, nejdříve jsme inkasovali po křižné přihrávce ve 22. minutě, na to dokázal odpovědět ve 29. minutě Michal Kořený po nahrávce Petra Graclíka. Ve 31. minutě jsme neubránili Jurčíkovu přihrávku a Petřík se nemýlil. Zbytek třetiny jsme neudělali chybu v obraně a dostávali jsme se do velmi dobrých šancí, které jsme bohužel nedokázali zužitkovat.

Do třetí třetiny jsme vstoupili s odhodláním se zápasem něco udělat, zápas se lehce přitvrdil s množstvím vyloučení na obou stranách, ale toho dokázali využít jen otrokovičtí hráči a v poslední třetině jsme inkasovali 4 branky.

Zápas nám ukázal, že dokážeme hrát i proti mnohem silnějším soupeřům a byla to pro nás skvělá zkušenost.

Chci klukům poděkovat za zápas a nyní se už musíme soustředit na naši soutěž.

Komentář trenéra domácích Miroslava Kořénka: Pro nás dobrý zápas, dobrá zkušenost, dvě třetiny jsme to drželi, ve 3 třetině jsme hru otevřeli a došly nám síly. Děkujeme soupeři za zápas a přejeme soupeři hodně úspěchů v dalších kolech.

Komentář trenéra hostů Michala Kvapila: Dnešní utkání jsme odehráli ani né v tréninkovém tempu, budeme muset opět zvýšit aktivitu a produktivitu. Sice jsme byli větší část utkání na balonku, ale na ostatní soupeře to stačit nebude. Domácí hráli dobře v obraně, my jsme museli tvořit hru. Děkuji soupeři za utkání.