FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi postupují do 3. kola Poháru ČP!

Lvi postupují do 3. kola Poháru ČP!
V neděli 2. 9. přivítali Lvi hosty ze Žďáru nad Sázavou...
2. kolo
Pohár České pojišťovny 2018
ne 2.9.2018 - 13:30 SPŠ Zlín
Zlín Lions
5:2
Hippos Žďár n/S.
branky: 10. Michal Kořený, 12. Jaroslav Vaněk, 39. Michal Baroň, 43. Miroslav Tkadlec, 57. Jaroslav Vaněk - 41. Filip Dvořák, 52. Ondřej Dvořák; rozhodčí: Adam Hollósy - Pavel Rýznar; vyloučení: 1:0; využití: 0:0; diváků: 48; zásahy brankářů: Kevin Majrich 20 - Lukáš Kratochvíl 10, Daniel Křesťan 10; po třetinách: 2:0, 1:0, 2:2;
Sestava Zlín Lions: Majrich Kevin, Varnavčin Michal - Kořený Michal, Končitík Miroslav, Kořének Michael, Vondřejc Jan, Tkadlec Miroslav - Balusek Pavel, Červenka Vlastimil, Vaněk Jaroslav, Roth Michal, Lovecký Jaroslav, Bernátek Martin, Baroň Michal, Horník Filip, Roth Jaromír
Sestava Zlín Lions: Křesťan Daniel, Kratochvíl Lukáš - Petříček Vít, Dvořák Filip, Dvořák Ondřej - Hrubý Michal, Příhoda Jiří, Zeisel Lukáš, Váša Lukáš, Ušák Jan, Boháček Filip, Pachl Tomáš, Haman Vojtěch

Do utkání jsme šli naplno hned od začátku. Kluci hráli jako jeden tým, dařilo se nám držet míček, dobře kombinovat a útočit. Soupeře jsme v první třetině celkem k ničemu nepustili a po chybě soupeře nekompromisně trestal Michal Kořený (asistoval Michal Roth). V půlce třetiny potrestal špatnou rozehrávku hostujícího obránce Jarda Vaněk. 

Ve druhé třetině se soupeř zvedl a hra byla vyrovnaná, ale všechny pokusy soupeře zneškodnil Kevin Majrich. Na konci třetiny zvýšil Michal Baroň na 3:0 (asistoval Jarda Vaněk).

Do začátku třetí třetiny vstoupil soupeř lépe a hned v první minutě jsme inkasovali. Na to dokázal ve třetí minutě odpovědět Mira Tkadlec nahozením na branku, které po dokonalém stínění Jaromíra Rotha skončilo v bráně (asistoval Mira Končitík). V 53. minutě jsme inkasovali naposledy a v 57. minutě upravil Jarda Vaněk na konečných 5:2.

Komentář vedoucího domácích Miroslava Kořénka: Pro nás dobrý zápas, kluci hráli jako jeden tým, děkujeme soupeři za zápas a přejeme šťastnou cestu domů.

Komentář vedoucího hostů Filipa Dvořáka: Soupeř byl důraznější a lepší v koncovce. Díky tomu zaslouženě vyhrál, pro nás pár podnětů k zlepšení a dobrá příprava na příští týden.