FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Béčko mužů se rozloučilo s Regionální ligou turnajem ve Znojmě

Béčko mužů se rozloučilo s Regionální ligou turnajem ve Znojmě
V sobotu 27. 4. se odehrál poslední turnaj sezony B-týmu, na který se chlapi vydali do Znojma.

ZLÍN LIONS B vs. SFK KOZEL POČENICE 6:5 (3:1, 1:3, 2:1)

„První utkání nás čekaly tradičně kousavé Počenice, které jsme po dlouhé době chtěli porazit. Utkání začalo celkem nešťastně, kdy se asi ve 3. střídání zranila, po škaredém dohrání u mantinelu, posila z juniorky, Čeček. Bylo nás málo a tak jsme od tohoto momentu hráli pouze na 3 obránce. První třetinu jsme vyhráli v poměru 3:1, kdy se dvakrát trefil Míša Baroň a jednou Dan Soukup. Ve druhé části se za nás trefil pouze Kubíček, jinak to byly Počenice, které úřadovaly a srovnaly stav utkání na 4:4. Do třetí třetiny jsme šli s jasným cílem a to urvat zápas v náš prospěch. Poctivou obranou jsme soupeři dovolili už pouze jednu branku. Vítězství nám svou skvělou herní formou zařídil Míša Baroň, který dal nejprve jednu a poté, asi minutu před koncem, jěště další, již rozhodující branku a zvítězili jsme tak poctivou hrou v poměru 6:5,“ popsal průběh utkání kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): Baroň M. (Svitálek), Soukup (Baroň P.), Baroň M., Kubíček (Svitálek), Baroň M. (Malošík), Baroň M. (svitálek)

ZLÍN LIONS B vs. SHOOTERS BETA 5:8 (2:2, 2:2, 1:4)

„Druhý zápas bylo bojovné utkání se sousedem v tabulce, brněnskými Shooters. První dvě třetiny se skóre přelívalo ze strany na stranu, kdy se za nás trefili Dan Soukup, Míša Baroň a dvakrát Pavel Malošík. Shooters však vždy našli odpověď a po dvou třetinách byl stav nerozhodný 4:4. Ve třetí části nám již bohužel došly síly, soupeř nám dal 4 branky a my už pouze korigovali stav utkání třetí brankou Malošíka. Utkání tak skončilo výhrou Shooterů 5:8. Odmakané první utkání a i dvě třetiny ve druhém zápase nám udělali radost, avšak síly na konci došly a Shooteři si tak za 3. třetinu výhru zasloužili. Chci všem poděkovat za určitou soudržnost a odmakané zápasy v celé sezoně. Na spoustu turnajů jsme jeli v osekané sestavě, ale i tak jsme nic nevzdávali a bojovali vždy až do konce. Letos se situace v Regionální lize vyvrbila tak, že z 12 celků sestupuje rovnou pětice družstev, což je hodně raritní. Sezonu jsme zakončili na předposledním místě tabulky a tak by nás tento řez neminul, i kdybychom se umístili o 3 místa lépe. Chudák osmá Kuřim. Po dlouhých 7 letech nás tak v příští sezoně čeká měření sil s celky ze Zlínské ligy a budeme dělat vše pro to, abychom se brzo do Regionální ligy vrátili. Ještě jednou díky všem za celou sezonu a přeji pohodové prázdniny a načerpání sil do sezony nové,“ zhodnotil  krátce druhý zápas i sezonu kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): Soukup, Malošík (Pospíšil), Baroň M. (Svitálek), Malošík, Malošík (Soukup)