FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Čekání na výhru starších žáků v nadstavbové části pokračuje

Čekání na výhru starších žáků v nadstavbové části pokračuje
Starší žáci se o víkendu vydali na další dvojutkání nadstavbové části do Brna, kde je čekali týmy Hattricku a Buldoků.

FBŠ HUMMEL HATTRICK BRNO U15 vs. ZLÍN LIONS U15 11:2 (5:1, 2:0, 4:1)

V Brně se starší žáci Zlín Lions postavili dvěma místním týmům v očekávaných florbalových soubojích. I přes jejich úsilí a bojovný přístup jsme však ani jeden zápas nezvládli a museli jsme se smířit s prohrou. V prvním utkání jsme hledali ideální herní rytmus a dostali jsme se do vyložených šancí až na konci zápasu. Potěšil nás gól nejmladšího hráče na hřišti, Domči Mahďáka, což bylo svědectvím o rostoucím potenciálu našeho týmu. 

Branky (asistence): Mahďák (Klinkovský), Černošek

BULLDOGS BRNO vs. ZLÍN LIONS U15 5:1 (0:1, 0:0, 5:0)

Druhý zápas byl plný emocí a vzrušení, kdy se soupeř snažil držet krok s tempem hry. Bez našich dvou opor Tondy a Lukáše, kteří se pokoušeli vyřadit Vítkovice v kategorii dorostenců, jsme však ukázali svůj herní potenciál. Rychle jsme se dostali do vedení, avšak jak známo, florbalové zápasy se rozhodují na každém metru hřiště. Bohužel jsme v závěru narazili na smůlu a soupeř toho dokázal využít ke svému prospěchu.

Branky (asistence): Vašut

I když jsme nepřipsali žádné vítězství proti dvěma týmům, které se chystají na Mistrovství České republiky, jsme hrdí na výkony našich hráčů. Kluci předvedli hezký florbal a začínají si osvojovat herní návyky, které jim budou nepochybně prospěšné v budoucích utkáních.