FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Objevte kouzlo florbalu na Dnech otevřených sportovišť!

Objevte kouzlo florbalu na Dnech otevřených sportovišť!
Přijďte v sobotu 20. dubna na některý z našich ukázkových florbalových tréninků, které proběhnou v rámci akce Dnů otevřených sportovišť.

V pátek 19. a v sobotu 20. dubna se ve Zlíně uskuteční již třetí ročník akce s názvem Dny otevřených sportovišť. Navazuje tak na úspěšné ročníky, který se konaly v minulých letech. V oba dny si budou moci zájemci na zlínských sportovištích zdarma vyzkoušet nejrůznější sporty včetně florbalu. Cílem akce je ukázat možnost aktivního sportovního vyžití, které svým obyvatelům město Zlín nabízí. 

A náš klub mezi zúčastněnými sportovními kluby nebude chybět. Tak neváhejte a přijďte si vyzkoušet florbal a objevit jeho kouzlo. Letos jsme se rozhodli uspořádat celkem tři ukázkové tréninky, které proběhnou v sobotu 20. dubna 2024 v tělocvičně Střední průmyslové školy ve Zlíně v časech: 10:00 - 10:45, 11:00-11:45 a 13:00 - 13:45. Je jen na vás, který termín si vyberete. Zúčastnit se ale klidně můžete všech tří. :)

Otevřená lekce florbalu proběhne pod taktovkou našich zkušených trenérů v čele s nyní již bývalým skvělým hráčem a současným trenérem zlínského klubu Matějem Koňaříkem. V roce 2014 vybojoval s týmem Vítkovic titul mistrů České republiky. Vyzkoušel si také zahraniční florbalové angažmá ve Švýcarsku a v roce 2017 se umístil na druhém místě v projektu Díky, trenére, který oceňuje nejlepší mládežnické trenéry. 

Na lekci si budete moci vyzkoušet, jak takový florbalový trénink u nás v klubu vypadá. Připraveny budou nejrůznější slalomové dráhy, zábavné florbalové hry a cvičení a spousta dalšího. Naši trenéři vše rádi ukážou, vysvětlí a odpoví na jakékoliv dotazy, které Vás budou zajímat. 

Ukázkové tréninky florbalu:

  • sobota 20. dubna
  • 10:00 - 10:45 / 11:00 - 11:45 / 13:00 - 13:45
  • Střední průmyslová škola Zlín 

Chceš se zúčastnit? Stačí si vybrat jeden z termínů a dorazit do haly. S sebou sportovní oblečení, sálovky, pití a případně florbalovou hůl. Pokud nemáš, rádi ti půjčíme. 

Těšíme se v sobotu 20. dubna na viděnou!

Videopozvánka