FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci v nadstavbové části stále čekají na první vítězství

Starší žáci v nadstavbové části stále čekají na první vítězství
Starší žáci o víkendu odehráli další dvě utkání nadstavby proti brněnským Gulliverům a florbalistům Třebíče.

Pro starší žáky to byl víkend plný florbalových výzev a nečekaných zvratů. Cestou do Třebíče s očekáváním náročných zápasů proti domácímu týmu a Gulliverům z Brna se tým připravoval na boj. S cílem získat důležité body do nadstavbové části se tým soustředil na překonání všech překážek a soupeřů, kteří jim stáli v cestě.

ZLÍN LIONS U15 vs. SOKOL BRNO I EMKOCASE GULLIVERS 1:4 (0:2, 0:0, 1:2)

Branky (asistence): Janečka

První zápas proti Gulls z Brna byl příležitostí pro Zlín Lions vybojovat vítězství. I když se hráči snažili vynaložit veškeré úsilí, nepodařilo se jim přetlačit svého soupeře a z utkání odešli s prázdnou.

ZLÍN LIONS U15 vs. SNIPERS TŘEBÍČ MODŘÍ 2:8 (0:3, 0:3, 2:2)

Branky (asistence): Černošek (Orsava), Kalík (Černošek)

Druhý zápas proti domácímu týmu byl tvrdým soubojem, kde se oba týmy snažily ovládnout hru. I přesto, že se staršáci snažili podat co nejlepší výkon, nakonec museli zkousnout další prohru. Odmítají se však vzdát a jsou připraveni vzít si ponaučení z tohoto zápasu a použít jej v budoucích utkáních.

Nadstavbová část sezóny se ocitla ve své polovině a hráči Zlín Lions se nevzdávají. Srdce a touha po vítězství jsou stále silné a tým je připraven vydat ze sebe maximum, aby dosáhl svého cíle. Každá porážka je pro ně poučením a motivací, aby se stali ještě lepšími a silnějšími. Kluci jsou připraveni na další výzvy, které je čekají v nadcházejících zápasech.