FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

PREVIEW | Lvi nebo Torpedo? Finalistu Národní ligy určí rozhodující pátý zápas

PREVIEW | Lvi nebo Torpedo? Finalistu Národní ligy určí rozhodující pátý zápas
Mužský A-tým v neděli nastoupí do rozhodujícího utkání semifinálové série proti havířovskému Torpedu. Kdo se bude radovat z postupu do finále?

TORPEDO HAVÍŘOV vs. ZLÍN LIONS (NEDĚLE 24. 3. / 17:00 / MSH HAVÍŘOV)

Zápas o všechno je tady. Semifinálová série se stěhuje zpátky do Havířova. Po dvou hracích víkendech si oba týmy připsaly shodně po dvou vítězstvích a stav série je vyrovnaný 2:2. O postupujícím do finále play-off Národní ligy tak rozhodne až poslední páté utkání. Úvodní zápas série získali na svou stranu na domácí půdě hráči Torpeda, odvetu na havířovské palubovce zase ukořistili Lvi. A podobný scénář se následně opakoval i v dvojutkání ve Zlíně. Ve třetím semifinále vybojovali další bod havířovští a byli k postupu blíže. Ve čtvrtém semifinále ale dokázali zvítězit opět Lvi a odvrátili mečbol soupeře. Atraktivní a napínavou sérii, která se hraje díky fanouškům obou táborů ve fantastické atmosféře tak rozhodne až pátý duel, který je na programu v neděli 24. 3. od 17:00 hod. v MSH v Havířově. Držte Lvům palce na cestě do finále!

Výsledky zápasů semifinálové série:

  • 1. zápas: Torpedo Havířov vs. Zlín Lions 6:4 (1:1, 2:3, 3:0)
  • 2. zápas: Torpedo Havířov vs. Zlín Lions 0:8 (0:0, 0:3, 0:5)
  • 3. zápas: Zlín Lions vs. Torpedo Havířov 3:10 (0:1, 2:4, 1:5)
  • 4. zápas: Zlín Lions vs. Torpedo Havířov 4:3 pr. (2:0, 0:0, 1:3 - 1:0) 

Nejproduktivnější hráči play-off: 

Produktivitu Lvů v nadstavbové části vede Vláďa Blažek - 18 bodů (9+9), druhý za ním je Lukyn Ondroušek - 16 bodů (11+5) a třetím nejproduktivnějším hráčem je pak Aďas Jiříček - 13 bodů (4+9).

Nejproduktivnějšími hráči hostů jsou Kamil Peřka - 13 bodů (7+6), Matěj Černý - 11 bodů (8+3) a Jakub Vilím - 11 bodů (7+4).

Výjezd do Havířova:

Buďte u toho. Rozhodující pátý duel můžete vidět na vlastní oči. Pro fanoušky vypravujeme do Havířova autobus. Nenechte si ujít atraktivní bitvu o postup do finále a pojeďte do Havířova společně s námi. Více informací k výjezdu najdete v článku ZDE

Pokud se nemůžete zúčastnit osobně, fanděte alespoň na dálku při sledování textového online přenosu

případně můžete po zakoupení předplatného (ceskyflorbal.tv) sledovat živý videopřenos:

Druhá semifinálová série: 

Ve druhé semifinálové sérii je již rozhodnuto. Nejrychlejším možným způsobem 3:0 na zápasy si s Přerovem poradili hráči Kopřivnice. Pro Vikingy to tak bude opět po roce další finálová účast.

  • 1. zápas: FBC Viking Kopřivnice vs. FBC Přerov 8:2 (2:0, 2:0, 4:2)
  • 2. zápas: FBC Viking Kopřivnice vs. FBC Přerov 5:4 (4:2, 0:0, 1:2)
  • 3. zápas: FBC Přerov vs. FBC Viking Kopřivnice 5:6 pr. (1:1, 3:2, 1:2 - 0:1)

#zlinlions #lvisrdce #spolecnezavitezstvim #spolecnezapostupem