FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Béčko mužů v utkáních s prvním a posledním týmem tabulky získalo 3 body

Béčko mužů v utkáních s prvním a posledním týmem tabulky získalo 3 body
V sobotu vyjelo zlínské béčko mužů na turnaj do Křenovic, kde se utkalo s týmem Valašského Meziříčí a následně s béčkem bučovických Aligátorů.

ZLÍN LIONS B vs. FBK URUZ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 5:4 (2:0, 3:0, 0:4)

„První utkání proti Valmezu jsme měli jasný cíl – nechat na hřišti vše, získat 3 body a udělat si po dlouhé době radost z výhry. Kopčil po mé přihrávce natáhl za půlkou a vymetl šibenici – 1:0. O 4 minuty později mně poslal do samostatného úniku Strouhal a blafákem do backhandu jsem navýšil skóre – 2:0. Sedmá minuta druhé třetiny a je tu navýšení – po přihrávce Bajzy se hezky trefuje Kubíček. O pár minut později jsem našel před brankou úplně volného Pospíšila, který pohodlně zvyšuje už na 4:0. Následné buly ve středovém kruhu a po 10 sekundách se po hezké přihrávce Martince trefuje Baroň. Nutno zmínit, že naše obrana ve složení Šabacký/Kopčil a Bajza/Martinec fungovala první dvě třetiny skvěle. Okénka se občas objevila a držel nás i jistý výkon Procházky v bráně. Nebyli bychom to však my, abychom si utkání v poslední třetině nezkomplikovali. Valmez vrhl vše do útoku a podařilo se mu vstřelit 4 branky. I přes závěrečný tlak však srovnat nedokázal a bereme tak 3 body za výhru 5:4,“ okomentoval průběh utkání kapitán Ondra Vicherek. 

Branky (asistence): Kopčil (Vicherek), Vicherek (Strouhal), Kubíček (Bajza), Pospíšil (Vicehrek), Baroň (Martinec)

ZLÍN LIONS B vs. ALIGATORS SOKOL BUČOVICE B 1:16

„Druhé utkání nás čekal lídr soutěže z Bučovic. V prvním vzájemném utkání jsme je pěkně potrápili, kdy jsme vydolovali bod za prohru 3:2 po nájezdech. Naše taktika zaparkovaného autobusu s možností brejků nám tentokrát bohužel nevyšla. Kluci z Bučovic nic nepodcenili a sypali nám do brány jeden gól za druhým. Sehranost a individuální kvalita byla jasně na jejich straně a po právu jsou nyní na prvním místě v tabulce. Šest minut před koncem jsme dali alespoň čestný gól, kdy balonek vybojoval Juřica, rychle mi přihrál a propálil jsem brankáře Bučovic střelou k tyči. Předposlední dvojzápas máme za 3 týdny, kdy nás čekají opět těžká utkání proti Hodonicím a Znojmu „B“. Díky klukům za odmakaný první zápas a radost ze 3 bodů – proto to také hrajeme, pro radost,“ zhodnotil turnaj kapitán Ondra Vicherek. 

Branky (asistence): Vicherek (Juřica)