FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci zakončili základní část dvěma vítězstvími

Starší žáci zakončili základní část dvěma vítězstvími
Kategorie starších žáků se o víkendu vydala do Znojma, kde je čekaly dva poslední zápasy před nadstavbovou částí proti Hodonínu a domácímu Znojmu.

Starší žáci vyběhli na florbalovou palubovku na poslední dvě utkání základní části. , kde se jim podařilo oba zápasy zakončit vítězně. Jejich výkony na hřišti byly plné energie, strategie a vášně, což jim pomohlo zápasy zakončit vítězně a získat šest důležitých bodů. 

TJ ZNOJMO LAUFEN CZ vs. ZLÍN LIONS U15 6:10

V prvním zápase proti týmu z domácího Znojma dokázali kluci kontrolovat hru od začátku až do konce. S pevnou obranou a útočnou silou se podařilo překonat soupeře a získat vítězství. Každý hráč na hřišti předvedl svůj nejlepší výkon, což vedlo k celkově dominantnímu výkonu týmu.

Branky (asistence): 3. Lukáš Večeřa (Fremder), 6. Vojtěch Fremder (Hubáček), 13. Lukáš Večeřa, 16. Filip Janča (Kalík), 17. Filip Klinkovský, 20. Lukáš Večeřa, 26. Jakub Mikšánek (Janča), 26. Lukáš Večeřa (Černošek), 29. Dominik Kalík (Mikšánek), 33. Vojtěch Přikryl (Kalík)

ŠSK ZŠ OČOVSKÁ HODONÍN vs. ZLÍN LIONS U15 3:10

Druhý zápas proti týmu z Hodonína byl další příležitostí pro kluky ukázat svou sílu a schopnost přizpůsobit se různým herním situacím. S pevným úsilím a týmovou spoluprací se hráči dokázali prosadit a získat další vítězství. Jejich výkon na hřišti byl pozoruhodný a zaslouží si uznání.

Branky (asistence): 4. Jakub Černošek (Boog), 6. Tobiáš Janečka (Mikšánek), 13. Lukáš Večeřa (Mikšánek), 15. Dominik Kalík (Mikšánek), 15. Lukáš Večeřa (Boog), 18. Jakub Černošek, 30. Jakub Mikšánek (Klinkovský), 31. Dominik Kalík (Černošek), 32. Dominik Kalík (Janečka), 34. Dominik Mahďák (Večeřa)

Po úspěšných zápasech se staršáci odměnili výletem do Aqualandu Moravia, kde si užili odpočinek a zábavu ve vodním světě. Byl to skvělý způsob, jak oslavit naše vítězství a posílit týmového ducha i mimo hřiště.

Teď se na nás valí play-off a jsme připraveni dát do hry všechno, co máme. S vírou, vášní a odhodláním se pustíme do dalších výzev a budeme bojovat o každý bod. Buďte připraveni vidět starší žáky v akci, jak se s vervou a odhodláním snaží dosáhnout vítězství v nadcházejících zápasech play-off.