FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Elévci na turnaji v Otrokovicích

Elévci na turnaji v Otrokovicích
Elévci se o víkendu zúčastnili dalšího turnaje v nedalekých Otrokovicích.

Elévky čekala další porce florbalového dobrodružství na turnaji v Otrokovicích, kde během sobotního dopoledne potkali týmy Vsetína, Otrokovic, Holešova, Včelína, Kroměříže a Valašského Meziříčí.   

Na turnaj se vydalo kvůli početné marodce a spoustě omluvenek pouze 11 Lvíčat. Devět elévků ještě doplnila dvě Lvíčata z přípravky Eliška a Šíma, kteří se v zápasech rozhodně neztratili a dokázali vstřelit i několik branek za záda soupeřových golmanů. 

Po rozdělení do dvou týmů Blue a White čítali soupisky pouze brankáře a čtyři, respektive pět hráčů do pole. Naštěstí se jen první zápasy obou týmů hrály ve stejný čas. Úvod turnaje tak byl náročný, kluci a holky však první utkání bojovali proti daleko početnějším soupeřům statečně.

Následující zápasy Blue a White se již hrály na střídačku a tak si kluci a holky mohli v týmech vzájemně pomáhat. Vždy se tak doplnili, aby hráli každé utkání alespoň na dvě kompletní lajny. Díky tomu strávili ve hře spoustu času a do sytosti si zahráli. K výměnám pak došlo i na pozici brankářů, kde Kubu a Toma vystřídali na část utkání Maty a Marťa, kteří předvedli také spoustu dobrých zákroků. 

Kluci a holky zaslouží za turnaj pochvalu. I přes menší počet hráčů a fyzickou náročnost dokázali předvést spoustu krásných akcí, gólů, přihrávek, ale i bloků a zákroků. Samozřejmě se hra neobešla bez chyb, to je ale zcela normální a přirozená věc. Chybami se člověk učí. Z turnaje si Lvíčata odnesla další porci zkušeností a také zážitků.