FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci bojovali v Uherském Brodě

Mladší žáci bojovali v Uherském Brodě
Mladší žáci o víkendu odehráli další zápasy na turnaji v Uherském brodě.

Do Uherského Brodu se vydala kategorie U13 oslabena hned o šest opor, které byly buď nemocné, strávili víkend lyžováním nebo na rodinné oslavě. Šanci tak dostali další borci, kteří toho na turnajích odehráli méně. A pro některé do byla dokonce úplná premiéra.

  • Zlín Lions vs. Panthers Otrokovice

Mini hřiště v základní škole Na Výsluní nevyhovovalo technické kombinační hře, kterou se naše Lvíčata snaží předvádět na zápasech. Museli jsme si však poradit a kluci po ospalém úvodu nakonec dotáhli zápas do vyrovnaného stavu.

  • Zlín Lions vs. FBC Slovácko

Se Slováckem to byl dost podobný zápas jako s Pantery. V zápase nebylo vidět moc pěkných akcí, spíše se hodně přerušovalo a hokejky na sebe narážely mnohem častěji. Kluci tak museli zareagovat a přizpůsobit se nezvyklým podmínkám. Míček začal jezdit z hokejky na hokejku rychleji a častěji se také tlačili do střelby. Nakonec z toho byla opět remíza. 

  • Zlín Lions vs. FbC Orel Uherský Brod

Kluci se rozstříleli až v posledním zápase. Luke Navrátil zavřel branku a až do konce utkání žádný míček za svá záda nepustil. Pozitivním zjištěním je určitě to, že kluci všechny zápasy fyzicky zvládli a že zvýšená fyzická zátěž na tréninku přináší ovoce.