FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci využili volný víkend na florbalovo-badmintonové soustředění

Starší žáci využili volný víkend na florbalovo-badmintonové soustředění
Starší žáky o víkendu nečekal žádný ligový zápas a tak si pro ně trenéři opět připravili zajímaví sportovní den.

Sobota nebyla pro starší žáky jen obyčejným dnem víkendu. Byla to exploze vášně, soutěživosti a sportovní euforie! Badmintonový turnaj, kterým začali sportovní den, nebyl jen tak ledajakým turnajem. Šlo o bitvu o hodnotné ceny, které dovezli sami rodiče hráčů.

Zahájení události patřilo soutěži dvojic v badmintonu, kde hráči ukázali nejen své badmintonové umění, ale také schopnost spolupráce a taktického myšlení na hřišti. Všichni chtěli předvést co nejlepší výkon a tak se hrálo v atmosféře připomínající profesionální badmintonové turnaje. 

To ale nebylo vše! Následoval souboj jednotlivců, kde hráči museli ukázat všechny své badmintonové dovednosti. Každý zápas byl jako dramatická scéna plná obratů, smečí a elegantních pohybů. Hráči se nešetřili a diváci byli v euforii při každé výměně.

A co teprve ceny! Rodiče se postarali o skvělou motivaci. Pro vítěze čekala i sladká odměna na konci cesty. Badmintonový turnaj přinesl nejen sportovní radost, ale i punc soutěže, kde každý okamžik na hřišti znamenal výzvu a možnost zazářit.

Po badmintonovém klání se tým přesunul na florbalové hřiště, kde proběhl trénink pod vedením trenérů. A jaké překvapení na ně čekalo? Návštěva brankáře A týmu, Marka Šišky, přinesla do tréninku nový rozměr. Svými brankářskými dovednostmi uchvátil hráče a poskytl inspiraci, jak zlepšovat své vlastní výkony.

Celý den byl odrazem nejen skvělého badmintonového umění, ale také pohody, nadšení, týmového ducha a florbalového vášně. Sobota byla nejen sportovním dnem, ale skutečným festivalem radosti ze hry a spolupráce. Starší žáci opět ukázali, že nejde jen o výhry, ale také o radost a přátelství, které sport přináší.