FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

​Mladší žáci si doma zastříleli

​Mladší žáci si doma zastříleli
Kategorie U13 si po zpestření přípravy formou přátelského utkání s Přerovem užila domácí turnaj, kde se postupně utkala s Otrokovicemi, Hlukem a Slováckem.

Derby s Otrokovicemi se neslo v poměrně klidném tempu a ukazovalo na naši tradiční slabinu - úvody prvních zápasů na turnaji. Až po nabádání trenéry kluci a holky podřadili a začali střílet branky. V utkání se Lvíčatům podařilo s přehledem zvítězit. 

I ve druhém zápase s Hlukem jsme se několikrát střelecky prosadili, což bylo pro tento turnaj jedním z cílů. Trenéry velmi potěšilo zlepšené nasazení v porovnání s předchozím zápasem. 

V posledním zápase se Slováckem jsme přeskupili řady, z útočníků se stali rozehrávači a naopak. Postupně jsme náskok navyšovali a hned několika borcům se podařilo vstřelit tři branky. V dresu Slovácka nám dělaly problémy zejména holky, což nám dělá radost, jelikož i u nás v klubu se zaměřujeme dívčí složku a stále vítáme nové hráčky. 

S průběhem turnaje jsme spokojeni, tentokrát jsme na úkor některých mladších žáků vzali Elišku, Lucku a Janka a ti rozhodně nezklamali. Cílem turnaje bylo vstřelit co nejvíce branek a hrát aktivně při bránění na polovině soupeře. Obrovské poděkování zaslouží rodiče našich Lvíčat, kteří se podělili o organizaci turnaje. Zejména Luba Klímek senior jako “spíkr” a manažer časoměřičského stolku, Janě Orsavové za plnění funkce zdravotnice a zodpovědný přístup ve vzdělávání na tuto pozici. Velký díky zaslouží také Jitka Mahďáková za organizaci bufetu a paní Janě Navrátilová za pomoc s jeho naplněním. Pan Provazník si pak splnil dětský se sen a stal se na dopoledne diskžokejem! Všem účastníkům turnaje jste zpříjemnili celé sobotní dopoledne, jste skvělí!