FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Elévci si užili turnaj v Bystřici pod Hostýnem

Elévci si užili turnaj v Bystřici pod Hostýnem
Lvíčata z elévků vyrazila v sobotu na turnaj do naší letní kempové destinace v Bystřici pod Hostýnem.

Celkem 15 Lvíčat si užilo třetí turnaj sezony v Bystřici pod Hostýnem. Netradičně bylo v místě konání připraveno pouze jedno hřiště. To ale vůbec nevadilo. Hřiště bylo oproti tradičním rozměrům o něco větší a tak měli kluci a holky alespoň více prostoru a také času na pěkné florbalové kombinace. 

Na turnaj dorazily mimo týmů Lvíčat (Blue and White) také celky Vsetína, Včelína a Valašského Meziříčí. V úvodním duelu se postavila Lvíčata ve vzájemném utkání proti sobě. V pěkném a přátelské zápase byla nakonec o něco přesnější v zakončení Lvíčata z týmu Blue. V dalších zápasech už se ale mohla Lvíčata podporovat a fandit si naplno. Blue a White se pravidelně střídali ve svých zápasech proti svým soupeřům. Kluci a holky ukázali svou šikovnost, pěkné kombinace, přihrávky, střely i zákroky. Celkově to byl velmi povedený turnaj, ze kterého si Lvíčata opět odnesla kupu zážitků a také spoustu nových zkušeností. 

  • Zlín Lions Blue - Tom Krčmář, Tonda Babic, Marťa Gazdoš, Lucka Lukovicsová, Janek Hasala, Medard Lysák, Mates Liška, Maty Mikula
  • Zlín Lions White - Kuba Šimek, Mates Šopík, Miky Klímek, Dan Misař, Sebi Rataj, Tedy Rataj, Honza Staviař

Další turnaj čeká kluky a holky v sobotu 2. 12. doma na SPŠ ve Zlíně