FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci si užili domácí turnaj

Mladší žáci si užili domácí turnaj
Kategorie mladších žáků se o víkendu představila na domácí palubovce, kde přivítala soupeře ze Vsetína a Valašského Meziříčí.

Hned se dvěma týmy nastoupili do turnaje holky a kluci z kategorie U13, které doplnily také posily z kategorie elévku. Využití prázdného místa v turnaji přineslo několik organizačních komplikací, ale vše jsme díky skvělé spolupráci s rodiči zvládli. 

Na ranním srazu se hlásilo 25 hráčů a hráček. Trenéři dali hlavy dohromady a proběhlo rozdělení do týmů. Hned v prvním utkání se jeden z výběrů utkal s týmem Vsetína. Po polovině utkání jsme prohrávali 0:4, ve druhém poločase však došlo k razantnímu zlepšení našich borců, kteří postupně snižovali soupeřův náskok a nakonec dokázali utkání vyrovnat. 

Následovalo vzájemné utkání, ve kterém si holky a kluci nic nedarovali a k vidění bylo několik tvrdých soubojů, které však byly zakončeny úsměvem. Vyrovnaný zápas nakonec skončil výhrou 5:4 pro tým U13. Který to byl? To je vlastně jedno, důležité bylo, že se podařilo zapojit všechny hráče. 

Turnaj splnil očekávání, jsme moc rádi, že jsme složili i druhý tým a mohlo si tak zahrát více Lvíčat. Velkým překvapením byly výkony elévku, kteří si razantně řekli o místo v sestavě na další turnaje, které nás čekají. Další pozitivní skutečností byla společná schůzka rodičů a trenérů, kde jsme představili naší vizi práce s mladšími žáky a udělali jsme velký krok dopředu v komunikaci s rodiči. 

Sestavy

Zlín Lions White - Tretera, Orsava, Zádrapa, Provazník, Sukop, Tkadlčíková, Lukovicsová, Sušina, Lysák, Dedík, Brabec, Holišta, Hasala

Zlín Lions Blue - Navrátil, Mahďák, Janča, Klímek, Šopík Jakub, Šopík Matěj, Šimek Jakub, Kopal, Telíšek, Čechmánek, Babic, Morava