FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Čekání na výhru pokračuje. Muži ve venkovní duelu nestačili na Petrovice

Čekání na výhru pokračuje. Muži ve venkovní duelu nestačili na Petrovice
Mužský A-tým vyrazil v sobotu v rámci 4. kola Národní ligy do Petrovic.

Z.F.K. PETROVICE vs. ZLÍN LIONS 11:6 (2:3, 6:0, 3:3)

Ačkoliv vstup do utkání vyšel lépe domácím, kteří se hned ve 2. minutě ujali vedení, nakonec byla první dvacetiminutovka z pohledu Lvů a dílčího skóre tou nejpovedenější. V 11. minutě sice domácí navýšili na 2:0, následně ale předvedli Lvi rychlý obrat a po brankách Blažka Vl., Víta a Pankucha otočili před první přestávkou na 2:3. Druhá třetina se však Lvům vůbec nevydařila a víceméně rozhodla o osudu celého utkání. Šest branek v síti zlínského týmu během prostřední dvacetiminutovky znamenalo odskočení soupeře na rozdíl pěti branek (8:3). Ve třetí třetině se Lvi pokusili ještě se zápasem něco udělat, náskok se jim již ale stáhnout nepodařilo a po třech přesných zásazích na obou stranách nakonec utkání skončilo výsledkem 11:6 pro domácí Petrovice. 

Branky (asistence): 2. David Morcinek (Firda), 11. Roman Oborák (Homola), 28. Petr Horák (Firda), 30. Roman Oborák (Chvastek), 32. Radim Heiser (Homola), 32. Denis Kubiczek (Chvastek), 37. Dominik Chvastek (Oborák), 40. Roman Oborák (Homola), 44. Ondřej Firda (Kubiczek), 49. Petr Raček (Michejda), 53. Lukáš Homola (Chvastek) - 12. Vladimír Blažek (Haša), 17. Jakub Vít (Horník), 19. Daniel Pankuch (Vít), 43. Michal Kundrata (Haša), 50. Jakub Haša (Vít), 58. Michal Kundrata (Vít)

Sestava: Steiger, Šiška - Horník, Javořík, Haša, Blažek Vl., Kundrata, Malošík, Vít, Jiříček, Baroň, Ondroušek, Tvrdoň, Pankuch, Samohýl, Chalabala, Kresa, Blažek Vo., Bureš

Další utkání odehrají Lvi na domácí půdě v neděli 8. 10. od 16:30 hod. pro Šumperku. Dorazte je podpořit a vytvořte bouřlivou domácí atmosféru, která je požene za první výhrou v letošní sezoně.