FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci zahájili sezonu v Otrokovicích

Mladší žáci zahájili sezonu v Otrokovicích
​Mladší žáci odstartovali sezónu zápasy v Otrokovicích na Štěrkovišti. Nově složený tým se postupně utkal se soupeři z řad Otrokovic, Valašského Meziříčí, Včelína a Bystřice pod Hostýnem.

V úvodním zápase proti Panterům se kluci představili v dobré formě a zejména pětka zkušených hráčů, kteří jsou mazáky ve své kategorii předváděla pohledné kombinace a zle Panterům zatápěla. Výborně výkony předváděli také kluci, kteří ještě v minulé sezóně hráli za elévky a pomaličku se adaptují na hru v pěti hráčích na hřišti. Nakonec jsme ze zápasu odcházeli šťastnější.

Proti Valašskému Meziříčí jsme klukům prohodili jejich posty, obránci šli útočit a útočníci zase bránit. Klukům se dařilo dobře kombinovat a v zápase nakonec padlo hodně branek.

V posledním utkání jsme nastoupili proti klukům ze Včelína. Od začátku se jednalo o atraktivní zápas se spoustou osobních soubojů. Jednalo se o vyrovnaný zápas, který nakonec na svou stranu dokázal obrátit soupeř, když jsme v posledních sekundách zápasů inkasovali branku na 4:5.

Sestava: Tretera, Provazník, Orsava, Janča, Mahďák, Zádrapa, Klímek, Martinec, Sukop, Šopík, Inderka, Dedík, Papežík, Kopal, Lysák, Brabec

„Kluci zaslouží za první turnaj pochvalu, kompletnímu trenérskému složení se kluci ukázali v dobrém světle. Pokud budeme zdraví, tak chceme hrát na tři kompletní pětice, které budeme pravidelně střídat. Velkou zkušeností se pro nás stal závěr zápasu se Včelínem. Teď už si kluci budou dobře pamatovat, že ze střídačky na spoluhráče nevoláme a neorganizujeme je…těšíme se na tréninky a na další turnaj, který nás čeká 15. 10. na domácí palubovce," okomentoval turnaj trenér Matěj Koňařík.