FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci zvládli skvěle domácí zápasy s Brnem a Znojmem

Starší žáci zvládli skvěle domácí zápasy s Brnem a Znojmem
Starší žáci o víkendu zahájili sezonu domácími zápasy proti brněnským Gepardům a Znojmu.

Dne 19. září se ve Zlíně konal vzrušující florbalový turnaj, na kterém naši stateční hráči zvítězili v obou svých zápasech. Kluci prokázali své dovednosti a nadšení pro hru, zatímco se učili nové taktiky a techniky, které zdokonalovali během tréninků.

ZLÍN LIONS vs. DDM GEPARDI BRNO 10:5 (4:2, 4:1, 2:2)

V prvním zápase se naši hráči postavili proti týmu Gepards Brno. Byl to vzrušující souboj plný rychlých běhů a precizních střel. Naši kluci prokázali vynikající týmovou spolupráci a brzy si vytvořili náskok. Díky skvělé obraně a brankářským zákrokům si udrželi vedení a zápas zakončili výhrou.

Branky (asistence): Janča (Zádrapa), Večeřa, Večeřa (Riedl), Riedl (Večeřa), Orsava (Vymyslický), Riedl (Večeřa), Černošek (Janča), Kalík (Vymyslický), Janečka (Kalík), Přikryl (Mikšánek)

ZLÍN LIONS vs. TJ ZNOJMO LAUFEN CZ

Druhý zápas se kluci postavili týmu ze Znojma, který byl rovněž velmi silným soupeřem. Tento zápas byl plný napětí a dramatických momentů. Naši hráči opět ukázali své schopnosti, zejména v rychlých kombinacích a střelách na branku. S pevnou vůlí a bojovným duchem dokázali tento zápas také vyhrát.

Branky (asistence): Boog (Večeřa), Večeřa (Riedl), Vymyslický (Kalík), Mahďák (Janča), Riedl, Večeřa (Mikšánek), Kalík (Klímek), Orsava (Boog)

Kromě vítězství byl tento turnaj pro naše kluky také skvělou příležitostí k rozvoji. Získali cenné zkušenosti a zdokonalili své florbalové dovednosti. Týmová spolupráce a komunikace byly klíčovými faktory jejich úspěchu.

Trenéři a rodiče byli nadšení z výkonu kluků a hrdě je podporovali během celého turnaje. Byla to výjimečná neděle plná florbalové vášně a soutěživosti.

Tento turnaj ve Zlíně zanechal všem skvělé vzpomínky a motivaci ke stále lepším výkonům v budoucích zápasech.

Sestava: Krčmář, Vrla - Fremder, Vymyslický, Janča, Klímek, Večeřa, Orsava, Mahďák, Kalík, Zádrapa, Riedl, Mikšánek, Boog, Černošek, Přikryl, Janečka,