FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci zahájili sezonu akčním dnem na Provodově

Starší žáci zahájili sezonu akčním dnem na Provodově
Kategorie starších žáků na společné akci hráčů, rodičů a trenérů o víkendu symbolicky zahájila novou sezonu. Jak celá akce probíhala?

Vítejte u naší reportáže z neuvěřitelně akčního dne na Provodově, kterého se zúčastnili starší žáci florbalového týmu Zlín Lions společně s jejich rodiči. Akce plná zábavy, soutěží a společenských setkání začala po poledni a trvala až do večerních hodin. Počasí nám sice nepřálo a déšť nás provázel během části dne, ale to nám náladu určitě nezkazilo!

Všichni se sešli na startovní linii na "hlaváku" ve Zlíně. Jakmile hráči nastoupili do vlaku, společně vyrazili na první aktivitu - jízdu na elektrokoloběžkách. Strži se s nadšením vrhli do závodění po trati plné překážek a zatáček. Byl to skvělý způsob, jak se rozehřát a rozhýbat před dalšími soutěžemi.

Další výzvou byla orientační chůze v terénu. Přestože nám déšť dělal trochu problémy, každý se chopil mapy a kompasu a začalo se pátrat po skrytých cestách vedoucích k cíli. Byla to skvělá příležitost, jak si procvičit své orientační dovednosti a spolupracovat s ostatními členy týmu.

Po příchodu jsme se sešli všichni na místě setkání, kde trenéři sdělili všechny důležité informace k nadcházející sezóně. Bylo to velmi užitečné a všichni jsme se těšili, že se opět vrhneme do tréninku a soutěží.

Dále propukla debata mezi rodiči s částí členů z vedení klubu a hráči odběhli na rychlostní disciplínu, která obsahovala extrémní podmínky při běhu v těžkém, blátivém a náročném terénu. Po návratu jsme si všichni zasloužili malou přestávku a navzájem jsme se povzbuzovali u ohně, kde jsme opékali špekáčky.

Celkově byla akce velmi povedená a děkujeme všem rodičům za jejich účast a podporu. Také bychom rádi poděkovali firmě "Večeřa s.r.o." za skvělý catering a všechno dobré jídlo a pití, které nám celý den dodávalo energii. 

Závěrem lze říct, že tato akce byla nejen zábavná, ale také posilovala pouta mezi hráči, trenéry a rodiči. Jsme si jisti, že nás toto společné setkání ještě více sblížilo a připravilo nás na úspěšnou sezónu před námi.

Děkujeme všem za skvělý den a těšíme se na další podobné akce!

Trenéři Veči a Vondy

Fotogalerie z akce: ZDE