FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Elévci odehráli poslední turnaj ve Starém Městě

Elévci odehráli poslední turnaj ve Starém Městě
Do Starého Města odcestovalo na poslední turnaj sezóny čtrnáct hladových elévů, kteří byli jako vždy rozděleni do dvou týmů. Kluci a holky se museli vypořádat s absencí svých trenérek Moniky a Renči, které zastoupit Matěj Koňařík a taťka Lucky Lukovicsové a zkušený pedagog Zdeněk Lukovics.

ZLÍN LIONS WHITE

V první zápase se kluci sehrávali a s postupem času to začalo klapat. Přišly branky, hezké kombinace a zákroky brankářů na obou stranách. Skvělou práci odváděli všichni. Za zmínku stojí lídr týmu Domča Mahďák a jeho ještě přípravkový parťák ze trojky Miky Klímek, který neúnavně běhal, bojoval, střílel a také předvedl pár skvělých nahrávek. Marťa Gazdoš kluky velmi dobře doplňoval a i on vstřelil několik branek. Ve druhé trojce se Sebas, Honza a Dan zlepšovali každým zápasem a i jim se podařilo předvést několik krásných gólových akcí. V brance držel statečně prapor Kuba Šimek, který si v posledním zápase dokonce i zahrál a svým skvělým pohybem dělal soupeřům velké problémy.

ZLÍN LIONS BLUE

“Modré” měl pod svou taktovkou Zdeňa Lukovics a je třeba napsat, že svou roli splnil skvěle a určitě bychom na tuto spolupráci rádi navázali. Jednu trojku tvořili Eliška, Lucka a přípravkář Tonda, ve druhé pak tvrdili muziku bráchové Matěj a Kuba Šopíkovi, společně s Ondrou Cardou, který se vrátil po zdravotních problémech a byl u něj vidět velký florbalový hlad. V brance byl jistotou Alex anebo Eliška, kteří předváděli výborné výkony.

„Jsem rád, že jsem se mohl turnaje zúčastnit a vidět naše Lvíčata v akci. Chvilku nám trvalo, než jsme si zvykli na pár základních principů, které chceme v naší hře napříč klubem vidět, ale kluci a holky se snažili. Rozehrávka ve dvou, aktivní přístup a kličky na soupeře, to byly nejčastější “pokyny”, které se trenéři snažili do Lvíčat dostat. Na závěr všichni dostali medaile, které byly pomyslnou odměnou za sezónu, která pomalu končí. Závěrem bych ještě jednou chtěl moc poděkovat Zdeňovi za skvěle odvedenou práci," okomentoval krátce turnaj elévků Matěj Koňařík.