FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Přijďte objevit kouzlo florbalu na Dny otevřených sportovišť

Přijďte objevit kouzlo florbalu na Dny otevřených sportovišť
V sobotu 22. dubna dorazte na ukázkový florbalový trénink, který proběhne v rámci akce Dnů otevřených sportovišť.

V pátek 21. a v sobotu 22. dubna se ve Zlíně uskuteční již druhý ročník akce s názvem Dny otevřených sportovišť. Navazuje tak na úspěšný první ročník, který se konal loni v dubnu v rámci oslav 700. výročí města Zlína. V oba dny si budou moci zájemci na zlínských sportovištích zdarma vyzkoušet nejrůznější sporty včetně florbalu. Cílem akce je ukázat možnost aktivního sportovního vyžití, které svým obyvatelům město Zlín nabízí. A náš klub mezi zúčastněnými sportovními kluby nebude chybět. Tak neváhejte a přijďte si vyzkoušet florbal a objevit jeho kouzlo. Ukázkový trénink proběhne 22. dubna 2023 od 17:00 do 18:30 v tělocvičně Střední průmyslové školy ve Zlíně.  

Otevřená lekce florbalu proběhne pod taktovkou našich zkušených trenérů v čele s vynikajícím hráčem a trenérem zlínského klubu Matějem Koňaříkem. Na lekci si budou zájemci moci vyzkoušet, jak takový florbalový trénink u nás v klubu vypadá. Připraveny budou nejrůznější slalomové dráhy, zábavné florbalové hry a cvičení a spousta dalšího. Naši trenéři vše rádi ukážou, vysvětlí a odpoví na jakékoliv dotazy, které Vás budou zajímat. 

Ukázkový trénink florbalu:

  • sobota 22. dubna
  • 17:00 - 18:30
  • Střední průmyslová škola Zlín 

Chceš se zúčastnit? Stačí v uvedený termín dorazit do haly. S sebou sportovní oblečení, sálovky, pití a případně florbalovou hůl. Pokud nemáš, rádi ti půjčíme. 

A pro lepší přehled o počtu účastníků nám prosím vyplň registrační formulář zdehttps://docs.google.com/forms/d/1ZhQyyNqsHCxsszRM1C4MQ01QtrOZ4o_7apuyEU0WVRg/edit

Děkujeme a těšíme se v sobotu 22. dubna na viděnou! :) 

fotokoláž z ukázkového florbalového tréninku na Dnech otevřených sportovišť 2022