FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

už tuto neděli!

už tuto neděli!

Vrchol florbalové sezóny je tu a nejvyšší mužské i ženské soutěže v zemi poznají své vítěze. Florbalový svátek se koná v neděli 16. dubna v Praze, kromě finálových utkání čeká návštěvníky bohatý doprovodný program.

A kdo si vlastně finále zahraje? V mužské části to bude suverén základní části Livesport Superligy Tatran Střešovice1. SC TEMPISH Vítkovice, nejlepšími ženskými družstvy Extraligy žen se staly FBC ČPP Bystroň Group Ostrava1. SC TEMPISH Vítkovice.

Čekají nás třaskavé souboje o mistrovské tituly, spousta zábavy pro fanoušky zajištěná Českým florbalem a určitě silný florbalový zážitek. Jednou z aktivit je také soutěž partnera Superfinále společnosti BigBoard. Pomoci můžete i vlastnímu klubu, pokud se na vás usměje štěstí, vyhrajete měsíční pronájem billboardu ve svém městě. A jak se do soutěže zapojit?

https://www.ceskyflorbal.cz/article/default/detail?slug=bud-taky-kluk-nebo-holka-z-plakatu-vyhraj-billboard-a-ukaz-svuj-tym

Vstupenek na BigBoard® Superfinále už příliš nezůstává, informace k prodeji najdete v článku https://superfinale.ceskyflorbal.cz/vstupenky-superfinale