FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U14 v Holešově s jednou výhrou

U14 v Holešově s jednou výhrou
V neděli se tým starších žáků U14 utkal na půdě nedalekého Holešova s týmy Valašského Meziříčí a Uherského Brodu.

ZLÍN LIONS U14 vs. FBK URUZ VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ 11:3 (1:1, 6:0, 4:2)

První utkání jsme odehráli proti soupeři z Valašského Meziříčí. V naprosté většině utkání jsme kontrolovali kontrolovali vývoj, tempo a obrázek hry a odnesli si tak z úvodního duelu vítězství. Za celou sezonu můžeme vidět velké zvednutí valašsko-meziříčského florbalu a přejeme klukům jen to, aby pokračovali ve své práci s mládeží, protože dle této kategorie mají velký potenciál. 

Branky (asistence): 9. Matyáš Matzner, 29. Tomáš Pastorčák, 35. Tomáš Pastorčák - 5. Filip Klinkovský (Rulf), 13. Filip Klinkovský, 13. Filip Klinkovský (Janča), 16. Jakub Staviař (Klímek), 19. Lukáš Holeš (Hutěčka), 20. Tomáš Rulf (Janča), 22. Martin Chovanec (Brdička), 28. Filip Vymyslický (Holeš), 32. Vojtěch Fremder (Hutečka), 33. Martin Chovanec (Staviař), 34. Vojtěch Fremder (Hutečka)

ZLÍN LIONS U14 vs. FBC OREL UHERSKÝ BROD 5:9 (1:2, 2:3, 2:4)

Závěrečné utkání prosluněné neděle jsme si zahráli s celkem z Uh. Brodu. V celku protrápený zápas z naší strany jsme dokázali soupeři odevzdat naším umem v neproměňování šancí. Kluci ale bojovali do posledních chvil a v poslední části zápasu jsme jednoznačně dominovali. Tento gólový rychlík se ale rozjel příliš pozdě a nestihli jsme tak dotáhnout náskok soupeře. 

Branky (asistence): 4. Filip Janča (Klinkovský), 17. Matyáš Boog (Klinkovský), 24. Tomáš Rulf (Vašut), 36. Tomáš Rulf (Klinkovský), 36. Tomáš Rulf (Klinkovský) - 4. Filip Štarha, 7. Filip Štarha, 15. Daniel Dokoupil, 19. Ondřej Miko, 24. Ondřej Miko, 29. Filip Štarha, 29. Ondřej Miko, 34. Ondřej Miko, 35. Filip Štarha 

Sestava: Mikulík, Krčmář - Vašut, Janča, Klímek, Fremder, Klinkovský, Rulf, Brdička, Staviař, Vymyslický, Hutěčka, Holeš, Boog, Chovanec

Kluci předváděli hezké výkony v obou utkáních. Líbí se mi jejich dravost a již v tomto věku cit na vyhodnocení některých individuálních situací. Zapracujeme na produktivitě a nebudeme mít soupeře.

zhodnotil turnaj trenér Honza Vondřejc