FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U13 na turnaji v Hodoníně

U13 na turnaji v Hodoníně
Mladší žáci U13 se o víkendu vydali do Hodonína, kde se ve třech zápasech utkali s Hattrickem Brno, Hodonínem a Otrokovicemi.

První zápas proti Hattricku byl z pohledu soupeře velice agresivní. Jejich napadání nám dělalo především v založení lehké problémy. Když se ale soupeře podařilo přehrát, nabízeli se nám šance na "brejky", které ale ve většině případů stíhal soupeř výborným "bekčekingem" našim klukům znepříjemnit a tak tyto akce nekončily gólem. Vyrovnaný zápas nakonec skončil remízou. V utkání se nám bohužel zranil Maty Boog a tak jsme museli další zápasy dohrávat bez něj. 

Další zápas proti Hodonínu nám přinesl větší klid a prostor na rozehrávku. Pokusy o založení však ve většině případů vedly podél mantinelu a končily v ne zcela nebezpečným prostorech útočných rohů. Když už akce vypadala lépe, podařilo se nám několikrát rozvlnit brankovou síť soupeře, ale ve spoustě dalších příležitostí nás brzdila nepřesná střelba. Zápas byl vyrovnaný až do poslední minuty, kdy se ale klukům podařilo vstřelit v rychlém sledu 3 branky a zápas dotáhnout do vítězného konce. 

Poslední zápas proti Otrokovicím skončil lépe pro našeho soupeře. Otrokovičtí produkovali přesné střely na bránu, které se nedařilo klukům správně bránit a blokovat. I kluci pár gólů dali, ale na výhru to bohužel nestačilo. Turnaj tedy zakončili s bilancí jedné výhry, jedné remízy a jedné prohry. Zraněnému Matymu přejeme brzké uzdravení.