FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

​Junioři z dvojzápasu proti Náchodu a Pardubicím získali 3 body

​Junioři z dvojzápasu proti Náchodu a Pardubicím získali 3 body
Junioři v neděli vycestovali na utkání do Náchoda, v pondělí pak přivítali na domácí palubovce Sokoly z Pardubic.

FLORBAL PRIMÁTOR NÁCHOD vs. ZLÍN LIONS 6:3 (1:1, 2:0, 3:2)

Kluci po dlouhé cestě mikrobusem do Náchoda vstoupili do zápasu dobře a v 5. minutě zápasu se po povedené kombinaci dostali do vedení. Zbytek první třetiny se hrálo pozorně do obran a moc šancí ke skórovaní se nenaskytlo. Domácím se podařilo v poslední minutě první části dalekonosnou střelou srovnat a tak se v druhé třetině začínalo za nerozhodného stavu. V této části bylo vidět více šancí na obou stranách. Domácím se podařilo dvě proměnit, zatímco mladí Lvi své šance ke skórování trestuhodně spalovali. Až když domácí na začátku třetí části přidali další dva góly a dostali se do čtyřbrankového vedení, podařilo se Lvům prolomit střeleckou smůlu. Utkání dvěma brankami ještě zdramatizovali, ale bohužel již nesrovnali a tak 3 body za vítězství zůstaly v Náchodě.

Branky (asistence): 20. Špaček, 31. Špaček, 32. Vysoký, 42. Špaček, 45. Langpaul, 59. Donaj - 6. Balner (Jiříček), 45. Juřica, 54. Čeček

Sestava: Sklář – Bureš, Čeček, Pavliš, Nedbálek, Jiříček, Rek, Tvrdoň, Balner, Hala, Holiš, Juřica, Šiška

ZLÍN LIONS vs. SOKOLI PARDUBCE 10:1 (4:0 ; 3:0 ; 3:1)

Kluci byli odhodláni vrátit Pardubicím nedávnou porážku z jejich haly. Hosté přijeli se 17 hráči do pole a zápas se hrál ve vysokém tempu. Mladí Lvi si na domácí palubovce vytvářeli dobrým pohybem a kombinacemi spousty šancí a v první části 4 proměnili. Pardubičtí bojovali, snažili se napadat rozehrávku domácích, ale proti pozorně hrajícím Lvům se těžko dostávali do zakončení. A všechny šance, které si vytvořili, zlikvidoval výborně chytající Martin Sklář. Ve druhé a třetí části Lvi přidali vždy 3 góly a zápas kontrolovali. V poslední minutě se přeci jen dalekonosnou střelou Pardubičtí prosadili a kosmeticky upravili skóre na konečných 10:1.

Branky (asistence): 3. Čeček (Vodica), 3. Balner (Vít), 16. Balner (Holiš), 19. Balner (Vít), 25. Rek (Vodica), 28. Balner (Čeček), 35. Holiš (Jiříček), 46. Jiříček (Vodica), 50. Jiříček, 52. Vít (Holiš) - 60. Jeřáb (Ševeček) 

Sestava: Sklář, Šiška – Klímek, Čeček, Veselý, Pavliš, Vodica, Jiříček, Rek, Vít, Balner, Holiš, Hala, Nedbálek, Juřica