FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci na turnaji v Hodoníně

Starší žáci na turnaji v Hodoníně
​Starší žáky čekala utkání v prvním koši ligy starších žáků. V Hodoníně se utkali s kvalitními soupeři - Bulldogs Brno a ŠSK ZŠ Očovská Hodonín.

ZLÍN LIONS vs. BULLDOGS BRNO 2:6

Úvodní duel nabídl mnoho zajímavých akcí na obou stranách. Kluci z Brna měli mnoho brankových příležitostí, které se v úvodu dařilo našim defenzivním silám skvěle bránit. Po neuznaném kontaktním gólu jsme v úvodní třetině netahali za delší konec. Druhá část se nesla v podobném tempu. Ve třetí třetině došlo k přehodnocení stylu hry a k plnění menších úkolů jednotlivci. To se nám celkem dařilo a ze zápasu jsme si odnesli jen to dobré.

Branky: Riedl, Večeřa

ZLÍN LIONS vs. ŠSK ZŠ OČOVSKÁ HODONÍN 7:8 pn.

V přestávce mezi zápasy jsme neměli příliš mnoho casu a než jsme se nadáli, uslyšeli jsme úvodní hvizd nepříliš aktivních rozhodčích. První facka od soupeře přišla již ve druhé minutě. Poté následovala celkem jednoznačná herní převaha zlínských florbalistů na hřišti. Mnoho vybojovaných balonků u mantinelu a mnoho osobních soubojů museli naši kluci obstát. Zvrat, do té doby jednoznačného utkání, však přisel ve třetí třetině, kde jsme se nechali 2x vyloučit a soupeř trestal, co mohl. V závěrečné hře v šesti hráčích dokázali domácí vyrovnat skóre a v nájezdové loterii měli více štěstí na hokejkách kluci z Hodonína.

Branky: Reidl 2, Štěpaník 2, Macharáček, Kalík, Večeřa

Z víkendu jsme si odvezli nejen bod, ale i důležité zkušenosti s výkonnostně podobnými soupeři. Důležité je se z těchto zápasů poučit a snažit se být v dalším zapase lepší, než v tom předešlém. Mám také radost, že se za nám poprvé prosadil Domča Kalík. Kluci dostali domácí úkoly, tak se těším na jejich provedení. :)

okomentoval turnaj trenér Honza Vondřejc