FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky zapsaly v Brně jedno vítězství

Dorostenky zapsaly v Brně jedno vítězství
Dorostenky se na první turnaj letošního roku vydaly do Brna, kde je čekaly zápasy proti Aligators a K1 Florbal Židenice.

ZLÍN LIONS vs. ALIGATORS 1:5

Díky smolné organizaci našeho příjezdu jsme na samotnou halu dorazily 20 minut před zápasem, což se na nás výrazně podepsalo. První třetinu zápasu jsme se prakticky teprve rozcvičily, ale i přes to se nám podařilo vstřelit první branku utkání. Poté jsme bohužel snížily tempo hry a daly soupeřkám větší prostor, kterého velmi rychle využily. Zápas nám ukázal, že musíme zapracovat na naší obranné fázi hry a že pořádná rozcvička je základ!

Branky: Daníčková

ZLÍN LIONS vs. K1 FLORBAL ŽIDENICE 3:2

Druhý zápas sobotního turnaje pro nás dopadl mnohem lépe. Všechny utkání proti Židenicím jsme zatím vyhrály a ani tentokrát to nebylo jiné. Narozdíl od prvního zápasu jsme měly čas se pořádně na zápas připravit. A taky že to bylo poznat! Tempo zápasu bylo značně vyšší, měly jsme větší důraz na balónku a více jsme presovaly. Do poslední třetiny jsme vstupovaly s vyrovnaným skórem, které však Anička Klacková chvíli před koncem dokázala strhnout na naši stranu.

Branky: Pospíšková, Daníčková, Klacková


Další turnaj odehrají mladé Lvice 4. února na domácí půdě ve Zlíně.