FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci zakončili letošní rok domácím turnajem

Mladší žáci zakončili letošní rok domácím turnajem
Mladší žáci U13 odehráli poslední letošní turnaj na domácí palubovce ve Zlíně. Utkali se se soupeři z Otrokovic, Hodonína a Vsetína.

Tým mladších žáků se na předvánoční domácí turnaj sešel v ideálním počtu 10 hráčů do pole a jedním gólmanem. Na turnaj však nedorazili rozhodčí a tak jsme si museli všechna utkání odpískat sami. 

První zápas čekal kluky proti panterům z Otrokovic. První polovinu byli lepší hosté z Otrokovic a po dvou pěkných individuálních brankách v polovině utkání vedli. Druhou půli kluci zlepšili svou hru a více času se odehrávalo na polovině Otrokovic. Ani jedna z vytvořených šancí však nenašla cestu do soupeřovi sítě a tak v prvním utkání vyhrál soupeř.

Po jednozápasové přestávce se kluci utkali s Hodonínem. A byla to vyrovnaná bitva až do posledních minut. Do dvoubrankového vedení se dostal opět soupeř, ale tentokrát již kluci protrhli střeleckou smůlu a dokázali vyrovnat. A když oba týmy ještě ke konci utkání přidali každý po jedné brance, rozešli se remízou.

V posledním utkání kluci nastoupili proti Vsetínu a od začátku byli lepším a aktivnějším celkem. Vsetínské hráče k mnoha šancím nepouštěli a sami si vypracovávali spoustu brankových příležitostí, což nakonec vedlo k pohodlnému a zaslouženému vítězství. 

Těď mají před sebou mladší žáci vánoční přestávku a na dalším turnaji se představí až 28. ledna opět ve Zlíně.