FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky berou v Křenovicích 3 body

Dorostenky berou v Křenovicích 3 body
Dorostenky se o víkendu vydaly na halu do Křenovic odehrát dva zápasy proti týmům FBC Dragons a TJ Znojmo LAUFEN CZ.

I přes to, že jsme hrály z velké části doplněné o naše mladé posily (kvůli nemocem), podařilo se nám vybojovat alespoň 3 body!

ZLÍN LIONS vs. FBC DRAGONS 4:5

První zápas proti Dragonkám jsme zahájily suprově, naše zkušená Lucka Žároská stihla nastřílet hattrick a celý tým byl na vítězné vlně. Bohužel naše nepozornost a předčasná euforie se nám nevyplatily. Soupeřky stačily v závěrečné třetině dorovnat a k tomu chvíli před koncem skórovat i rozhodující gól zápasu. Z tohohle utkání jsme se doufám všechny poučily a příště si naše vítězství lépe uhlídáme!

ZLÍN LIONS vs. TJ ZNOJMO LAUFEN CZ 3:1

Zhruba hodinu poté nás čekaly silné soupeřky ze Znojma. Do zápasu jsme šly nabuzené z předchozí prohry a za každou cenu jsme si chtěly urvat vítězství Zápasy se Znojmem bývají vždy hodně vyhrocené, takže jsme daly menší školení ohledně hry tělem našim mladším posílám a šlo se na věc! Hned v první třetině se nastavilo velmi vysoké a přísné tempo, které i naše nejmladší holky zvládly bravurně! Naše kapitánka byla připravena se hádat kdykoliv, kdy to bylo potřeba a gólmanka Kačka neskutečně držela naše šance na výhru. Utkání provázelo spoustu emocí a i zranění, ale nakonec jsme pevněji na nohách stály my!

Děkujeme moc divákům za atmosféru v hale, našim soupeřkám za velmi vyrovnané zápasy a vám přejeme krásné Vánoce!