FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

​U14 úspěšná na turnaji v Hustopečích nad Bečvou

​U14 úspěšná na turnaji v Hustopečích nad Bečvou
Starší žáci odehráli o víkendu turnaj v Hustopečích nad Bečvou. Jejich soupeři byly týmy z Holešova a Včelína.

ZLÍN LIONS vs. FLORBAL HOLEŠOV 9:3

Kluci na soupeře od začátku vletěli, což vyústilo v první gól hned v sedmé sekundě zápasu. Jako perfektní se ukázalo již ověřené spojení z mladších žáků Fildy Klinkovský a Fildy Janča. Druhý jmenovaný při svém debutu za starší žáky zaznamenal v zápase statistiku 4+3. Celý tým se výborným začátkem uklidnil a všechny tři lajny zahrály velmi dobře a nepouštěly soupeře výrazněji do hry. Nakonec jsme se radovali z přesvědčivého vítězství.

Branky (asistence): 1. Klinkovský (Janča), 4. Janča (Klinkovský), 9. Janča (Klinkovský), 10. Fremder (Holeš), 12. Rulf (Janča), 13. Klinkovský (Janča), 24. Janča (Klinkovský), 26. Klinkovský (Rulf), 34. Janča (Klinkovský)

ZLÍN LIONS vs. SVČ VČELÍN 5:3

I ve druhém zápase jsme soupeře od začátku výrazně zatlačili do defenzívy, ale bohužel na rozdíl od prvního zápasu se nám nepovedlo dát góly. Naopak soupeř svojí šanci využil. Začali jsme se trochu trápit. Nabádal jsem kluky k trpělivosti, protože herním projevem jsme byli neustále lepším týmem. Nakonec se utkání zlomilo v náš prospěch. Vstřelili jsme důležitý vyrovnávací gól a poté se uklidnili a přidali další góly. I tento zápas kluci odmakali na výbornou.

Branky (asistence): 17. Vymyslický, 20. Holeš, 29. Holeš (Klinkovský), 35. Janča (Klinkovský), 35. Rulf (Klinkovský)

Klukům bych chtěl za celý turnaj moc poděkovat. Jak útok, obrana, tak brankáři zahráli výborně. Jelikož to byl poslední turnaj v této kategorii v letošním roce, tak bych chtěl klukům popřát hezké vánoční svátky a úspěšný vstup do nového roku. 

...trenér Petr Klinkovský...

Sestava: Krčmář, Mikulík - Vašut, Janča, Holeš, Fremder, Kurtin, Klinkovský, Hlavica, Orsava, Rulf, Hutěčka, Ambrož, Boog, Vymyslický

VIDEO  - ukázka úspěšných akcí ze zápasu s Holešovem: