FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenci na domácím turnaji nezaváhali

Dorostenci na domácím turnaji nezaváhali
​Poprvé v sezóně se doma představili také dorostenci, kteří hrají nejvyšší dorosteneckou soutěž. Ve druhém koši jim byli o víkendu soupeři z Orlicko-Třebovska a Olomouce.

ZLÍN LIONS vs. FBK ORLICKO-TŘEBOVSKO A 8:5 (1:1, 4:3, 3:1)

Zápas s O-T sliboval zajímavou podívanou. Čekali jsme, že kluci budou mít často míček ve svém držení a budou dobývat obranu soupeře. Je třeba říct, že kluci předvedli trpělivou hru. Tentokrát se zadařilo klukům ze třetího útoku, konkrétně Radim Malaník vstřelil hned dvě důležité branky. O vítězství jsme nakonec rozhodli až ve třetí třetině, kdy kluci vstřelili tři branky. 

Branky: 12. Marek Boušek, 19. Matyáš Kvapil, 20. Jakub Dušek, 23. Matyáš Kvapil, 41. Matyáš Kvapil - 9. Radim Malaník, 16. Martin Macharáček, 20. Ondřej Martinek, 21. Radim Malaník, 30. Matěj Tkadlec, 36. Jaromír Hala, 43. Matěj Tkadlec, 45. Václav Čeček

ZLÍN LIONS vs. FBS OLOMOUC 12:2 (6:0, 4:0, 2:2)

Do utkání proti Olomouci jsme vstoupili s vědomím, že proti nám nastupují sice mladší, ale velmi šikovní kluci. Jsem rád, že můžu napsat, že kluci nic nepodcenili a o výsledku zápasu rozhodli v první třetině, kterou vyhráli 6:0. Za stavu 11:0 přišlo polevení a soupeři jsme umožnili vstřelit dvě branky. Co nás velmi mrzí, je zranění Kuby Fabriky, který po výborném výkonu vstřelil svou první branku, ale poté se při nešťastném souboji u mantinelu zranil. Kubovi přejeme brzké uzdravení. 

Branky: 5. Václav Čeček, 6. Matěj Tkadlec, 8. Martin Macharáček, 10. Matěj Klímek, 11. Adam Nedbálek, 14. Jaromír Hala, 19. Jaromír Hala, 24. Jakub Fabrika, 25. Václav Čeček, 27. Matěj Klímek, 32. Ondřej Martinek, 39. Jaromír Hala - 33. Jakub Balner, 38. Matěj Klímek (vlastní)

Sestava: Outrata, Drábek, Klimek, Čeček, Kurtin, Jančo, Fabrika, Tkadlec, Macharáček, Dudek, Hala, Nedbálek, Martinek, Malaník, Vymazal, Žůrek

Domácí turnaj jsme odehráli v téměř plné sestavě, z čehož máme radost. Ještě větší radost nám ale dělá předvedená hra a pokrok při zvládání pressingu po ztrátě míčku na soupeřově polovině, na který se teď v rámci tréninků zaměřujeme. Těšíme se na další dva domácí zápasy, které nás čekají v neděli 18:12. proti Šternberku a Šumperku.