FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U12 se dařilo na turnaji ve Starém Městě

U12 se dařilo na turnaji ve Starém Městě
Tým mladších žáků U12 vyrazil o víkendu na turnaj do Starého Města, kde se utkal s Holešovem, Slováckem a Hlukem.

Z důvodu velké marodky vyrazila U12 na turnaj v počtu pouhých 9 hráčů do pole a jedním gólmanem. Sedm statečných kluků tak musely doplnit ještě tři nebojácné holky. 

Nekompletní dvě lajny dělaly klukům a holkám z počátku při střídání lehké problémy. Na odlišné střídání si ale poměrně rychle zvykli. Všechny tři utkání byly poměrně vyrovnané a skončili maximálně dvoubrankovým rozdílem. S Holešovem mlži dobře vstoupili do utkání a dostali do vedení, které již nepustili a mohli se tak radovat z první výhry. Druhý zápas se Slováckem následoval po krátké desetiminutové přestávce. A opět se hrál vyrovnaný zápas, ve kterém ale v závěru již klukům a holkám trošku chyběly síly a tak si těsnou výhry zapsalo domácí Slovácko. V delší pauze před posledním utkáním mlži opět načerpali síly a vletěli na soupeře od první minuty. Na několik branek mladých Lvů a Lvic z první části již soupeř nenašel odpověď a už jen korigoval svou porážku. Mlži si tak připsali druhou výhru dne. 

Kluci i holky si zaslouží za turnaj velkou pochvalu. V devíti lidech všechny tři utkání odmakali naplno a na hřišti nechali všechno. A odměnou jim za to byly dvě vítězství.