FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U13 vyrazila na turnaj do Hodonína

U13 vyrazila na turnaj do Hodonína
Mladší žáci odehráli o víkendu turnaj v Hodoníně, kde se utkali se Znojmem, Troopers a Hodonínem.

Mladší žáci mají aktuálně nabitý program. Od 12. listopadu neměli ani jeden víkend volný. Ligové turnaje doplnil 27. listopadu přátelský miniturnaj v Olomouci proti Vítkovicím a Olomouci. Následující víkend (10.-11. prosince) tak bude po dlouhé době první "odpočinkový". Před Vánocemi se ale ještě kluci představí na domácím turnaji, kde se střetnou s Otrokovicemi, Hodonínem a Vsetínem. 

Víkendový turnaj v Hodoníně začali kluci utkáním proti Znojmu. Úroveň hry byla z obou stran na "ranní" utkání poměrně slušná. Lehce na vrch měli mladí Lvi a po půlce také vedli 1:0. V druhé části se ale prosadil i soupeř a ze zápasu se stalo drama až do posledních vteřin zápasu. Těsné jednobrankové vedení si drželi znojemští a i přes několik velmi slibných šancí kluků v závěrečných dvou minutách už vedení udrželi. Zápas, který by si zasloužil remízu nakonec dopadl lépe pro soupeře. 

Druhé utkání proti týmu Troopers už tolik klukům nevyšlo. Opět šlo o utkání, které navazovalo jen po krátké pauze na první duel proti Znojmu. Kluci lehce unaveni vypadli z tempa a soupeř měl více ze hry. I přes snahu nedokázali více soupeře potrápit a z výhry se i ve druhém utkání radoval soupeř. 

Poslední utkání proti domácímu Hodonínu už tempem a předváděnou hrou opět připomínalo spíše první utkání se Znojmem. I přes vypracování spousty šancí však v bráně soupeře skončili jen 2 góly. Hodonínským hráčům se naproti tomu podařilo rozvlnit síť brány vícekrát a tentokrát tak odjeli kluci z turnaje bodově na prázdno.