FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Elévci odehráli turnaj ve Vsetíně

Elévci odehráli turnaj ve Vsetíně
Elévci o víkendu vyrazili na turnaj do nedalekého Vsetína, kde se utkali Holešovem, Slováckem a domácím výběrem.

V sobotu jsme vyrazili odehrát turnaj elévů na Vsetín, kam však nedorazil tým Uherského Brodu, takže jsme odehráli pouze 3 utkání. 

Zlín Lions White
V prvním zápase jsme se utkali s domácím nabušeným týmem Vsetína. Od začátku se zápas nesl ve velice vysokém tempu, při čemž jsme inkasovali 2 rychlé góly. Tým se ale velmi brzo zbrchal a začal bojovat. Byly tam opravdu velké šance, které jsme buď přestřelili nebo promarnili. Vsetín byl v tomhle zápase lepší a vyhrál. 

Po prvním zápase jsme si řekli chyby, které jsme dělali a snažili se z toho poučit. Druhý zápas jsme hráli proti Florbal Holešov blue a to byla jiná písnička. Celý tým ukazoval důvod, proč florbal hrajeme. Krásné góly, přihrávky, podpora, důvěra. Druhý zapas jsme s přehledem vyhráli. Třetí zápas proti Slovácku byl velice podobný tomu druhému. Musím vyzvednout špičkový výkon gólmana Lukyho Navrátila, protože to co dokázal chytit, bylo famózní. Děkuji celému týmu za bojovnost a týmovost. 

Zlín Lions Blue byli velmi natěšení na dnešní zápasy a šlo to i vidět. První zápas šla vidět snaha, bojovnost, jen jsme trefovali hodně tyček a měli jsme smůlu. Druhý zápas byl velmi vyrovnaný a konečně kluci s Luckou ukázali bojovnost a energii. Gól Mikyho Klímka nám zajistil první výhru v sezóně a ta radost celého týmu i trenéru nejde ani popsat. Třetí zápas jsme prohráli, ale bereme si z toho ponaučení a víme, na čem máme pracovat. 

okomentovali turnaj trenéři Monča a Ondra