FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladším žákům se vydařil turnaj ve Vsetíně

Mladším žákům se vydařil turnaj ve Vsetíně
Mladší žáci U13 vyrazili o víkendu na druhý turnaj sezony do Vsetína, kde se utkali se Vsetínem, Buldoky a Gullivery.

Turnaj ve Vsetíně klukům přinesl daleko lepší hru a celkový výkon v porovnání se začátkem sezóny. 

Síla nových (modrých) dresů se ukázala, protože jsme domů přivezli 3 výhry proti Vsetínu, brněnským Buldokům a Gulliverům. První zápas byla spíše rozcvička na těžší soupeře, kluci nastříleli v rychlém tempu 4 góly a pak už zápas spíše kontrolovali. Dostali jsme 2 góly z nájezdu a chybičky v obraně, ale toto lze zanedbat vůči tomu, jak kluci skvěle hráli.

Druhý zápas byl již náročnější. Po slabé rozcvičce jsem nečekal úplně nejlepší vstup do utkání, což se také potvrdilo. Kluci po pěti minutách prohrávali 0:2. Po pořádně zahřátí (bohužel až v zápase), jsme zápas otočili až k vítěznému konci.

Třetí zápas byl testem kondice, jelikož kluci měli asi jen 15 minut pauzu před zápasem. Ze začátku to vypadalo, že nás soupeř během 10 minut uběhá se svými třemi lajnami, ale nestalo tak. Kluci proti odpočatějšímu soupeři drželi krok a dokonce začali zápas s krásným vedením. Zápas se nesl duchem my hrajeme na brejky a soupeř na postupné útoky, ale nám náš plán vycházel více a také vedl k výhře.

Pochvalu si zaslouží všichni kluci, speciálně ale náš gólman Lukáš Krčmář, který byl hlavním strůjcem úspěšného turnaje. Svými skvělými zákroky vychytal spoustu šancí soupeřů a podržel naši obranu, která byla místy prostupnější než by bylo zdrávo.