FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži B z Rousínova body nepřivezli

Muži B z Rousínova body nepřivezli
​V sobotu odehrálo zlínské béčko mužů 2. turnaj sezony, na který se vypravilo do Rousínova.

ZLÍN LIONS B vs. FBC SLAVKOV 1:4

„V prvním utkání nás čekal nováček soutěže ze Slavkova. Soupeř hrál po celý zápas v zataženém bloku, který jsme bohužel nebyli až na jednu branku schopni překonat. Naše šance ztroskotali na dobře chytajícím brankáři. Tým Slavkova vždy udeřil a přesně zakončil z brejkové situace." okomentoval první zápas kapitán Ondra Vicherek. 

Branky (asistence): 5. Jiří Blaha, 14. Michal Drápal, 15. Dominik Horák, 23. Michal Drápal - 42. Michal Roth (Šiška)

ZLÍN LIONS B vs. TROOPERS B 5:8

„Druhý zápas a hned odveta z minulého kola proti Troopers. Do utkání jsme nastoupili se sebevědomým cílem, a to oplatit soupeři porážku. První polovina utkání se nám celkem vydařila, když jsme využili hezké šance a vedli jsme v poměru 4:2. Po našich dalších nezdarech zakončit do soupeřovi klece přišel bohužel opět víceméně brejkový obrat. Troopeři nám 3x utekli a otočili vývoj utkání ve svůj prospěch (4:5). Nám se poté podařilo vyrovnat. Třetí třetina byla tzv. kdo s koho. Po nevyužité tutovce soupeř uplatnil nepsané pravidlo "nedáš, dostaneš“, a tak jsme opět prohrávali o jednu branku. Při naší snaze o vyrovnání jsme dostali ještě dvě branky a utkání tak skončilo výhrou Trooperů. Tento turnaj jsme bohužel žádné body do tabulky nepřidali, ale kluky musím i tak pochválit. Hlavně druhé utkání bylo odmakané, prohrané, ale prohrané se ctí,“ zhodnotil turnaj kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): 1. Petr Pospíšil (Žáček), 16. Petr Pospíšil (Šiška), 18. Michal Roth (Vicherek), 19. Jakub Žáček (Pospíšil), 32. Michal Baroň (Baroň P.) - 5. Jan Jirásek, 6. Matěj Krvač, 22. Ondřej Trávníček, 25. Radek Felkl, 30. Jakub Gregor, 38. Richard Makyča, 41. Ondřej Trávníček, 42. Ondřej Trávníček