FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Dorostenky zahájily sezónu na domácím turnaji ve Zlíně

Dorostenky zahájily sezónu na domácím turnaji ve Zlíně
Zlínské Lvice se utkaly v úvodu nové sezony s brněnskými týmy FBŠ Hattrick Brno a Bulldogs Brno.

FBŠ HUMMEL HATTRICK BRNO vs. ZLÍN LIONS 2:1 (0:0, 2:0, 0:1)

První zápas v nové sezóně začal z obou stran svižně, bylo vidět, že se hráčky obou týmů těšily. První střely, kombinace dávaly příslib kvalitního utkání. Jen na první góly jsme si museli počkat až do druhé části. Bohužel góly do naší brány. Náš první gól v nové sezóně přišel až ve třetí části. Vyrovnání jsme i přes závěrečný tlak a Power play již nestihli.

Branky (asistence): 17. Klára Souralová, 22. Sandra Šmerdová - 36. Michaela Daníčková (Vrlová)

ZLÍN LIONS vs. BULLDOSGS BRNO 1:5 (0:2, 1:2, 0:1)

Druhý zápas sliboval rychlý florbal plný kombinací a kvalitních střel. Předpoklad se vyplnil a hráčky Bulldogs do nás bušily a jen neskutečné zákroky naší gólmanky nás držely ve hře. Stav po první části 0:2 nám dával šance na zvrat. Holky do druhé části zlepšily důraz v osobních soubojích a srovnaly rychlost hry. Odměnou byl gól do soupeřovy branky. Bohužel soupeřkám se povedla rychlá odpověď a navýšit vedení na 1:4. V poslední části si již soupeř náskok pohlídal a dokráčel si pro zaslouženou výhru 1:5.

Celkově vstup do sezóny i přes dvě prohry s kvalitními soupeři hodnotíme kladně, herně jsme přes léto udělali pokrok. Lvice zlepšily osobní souboje, zapracovaly na kondici a i šance byly, leč chybělo trochu toho štěstíčka. Tak snad příště! Pojedeme se rvát o první body do Brna.

Branky (asistence): 23. Michaela Daníčková (Vrlová) - 3. Natálie Živná, 8. Natálie Živná, 13. Natálie Živná, 22. Kateřina Vrlová (vlastní), 25. Natálie Kocáková;

Sestava: Vrlová – Altantuul, Dohnalová, Grivalská, Pospíšková, Mrázková, Daníčková, Klacková, Neubauerová, Doležalová, Žaroská, Žikovská

utkání zhodnotil trenér Martin Vrla