FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Starší žáci U15 ve Vsetíně bez bodového zisku

Starší žáci U15 ve Vsetíně bez bodového zisku
Tým starších žáků U15 se o víkendu vydal do Vsetína, kde je čekaly dva brněnské celky - Bulldogs Brno a Sokol Brno I EMKOCase Gullivers.

ZLÍN LIONS vs. BULLDOGS BRNO 2:4 (2:1, 0:1, 0:2)

Na první utkání můžeme být právem hrdí. Vstoupili jsme do něj aktivněji a po velmi málo okamžicích jsme se dostali do vedení. Celý zápas jsme byli nebezpečným soupeřem brněnských Bulldogs, kteří ukázali, jak má vypadat efektivita zakončení. Ta nám bohužel chyběla, ale i tak musím hráče moc pochválit. Zlepšená komunikace a týmová souhra se nám povedla lehce zlepšit a to je důležité. 

Branky (asistence): 6. Marek Mattes, 24. Petr Úlehla, 29. Marek Mattes, 35. Robert Olma - 5. Jakub Čevora (Staviař), 8. Ondřej Štěpaník (Večeřa)

ZLÍN LIONS vs. SOKOL BRNO I EMKOCASE GULLIVERS 5:11 (0:4, 2:1, 3:6)

Druhé utkání sobotního odpoledne se nám naopak moc nepovedlo. Individuální chyby při rozebírání hráčů nás stály obdržení hned čtyř branek v první třetině. Poté jsme museli obranu trochu přeházet a ujasnit si základní herní věci. Díky tomu jsme se dokázali opět dostat psychicky do zápasu, ale bylo na to už pozdě. I tak to bylo pro kluky přínosné utkání. Těším se na splnění domácích úkolů, které jsme si s klukama stanovili a těším se na další tréninky.

Branky (asistence): 23. Jakub Pavel (Riedl), 24. Lukáš Večeřa (Zapletal), 28. Jakub Pavel (Riedl), 32. Lukáš Večeřa (Pavel), 35. Antonín Riedl (Štěpaník) - 7. Filip Kovář, 8. Filip Kovář, 8. Radek Habler, 12. Radek Habler, 14. Alexandr Zbořil, 27. František Čuhel, 27. David Váňa, 31. Juda Otradovec, 34. Kryštof Kronek, 35. Kryštof Kronek, 36. Radek Habler

utkání zhodnotil trenér Honza Vondřejc