FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Muži si v Olomouci připisují třetí výhru v řadě

Muži si v Olomouci připisují třetí výhru v řadě
Mužský A-tým se o víkendu vydal v rámci 3. kola ligové soutěže do Olomouce.

FBS OLOMOUC vs. ZLÍN LIONS 3:5 (1:0, 0:2, 2:3)

Muži se po úvodních dvou utkáních proti nováčkům soutěže vydali do Olomouce, kde je čekal silný domácí tým. V loňské sezoně se oba týmy utkaly dvakrát a pokaždé se z výhry radoval hostující tým. A nejinak tomu bylo i tentokrát. Lvi si z olomoucké Čajkarény odvezli vítězství 5:3. 

Začátek utkání vyšel lépe olomouckým hráčům, které poslal již ve 3. minutě do vedení Macháček. Ačkoliv již do konce třetiny další branka nepadlo, hrálo se atraktivní utkání s šancemi na obou stranách. Oba golmani ale předváděli výborné zákroky. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Olomouc. 

Ani ve druhé třetině tempo hry neopadávalo. Postupem třetiny si začali Lvi vytvářet tlak a byli na hřišti lepším celkem. A ve 36. minutě bylo vyrovnáno, když se přesnou střelou prosadil Malošík. A to nebylo vše. Ještě do konce třetiny dokonal první obrat v utkání Vodica. Do třetí třetiny tak šli muži s vedením 2:1.

Poslední dvacetiminutovku začali ale lépe domácí. Dvěma slepenými góly v 45. a 47. minutě obrátili skóre zápasu na 3:2. Zlínští však nechtěli odjet z Olomouce bez bodu a v posledních devíti minutách po dvou brankách Vodici a jedné Haši dokonali další obrat v utkání a zvítězili poměrem 3:5. 

Muži tak mají po třech kolech na svém kontě 9 bodů. Vítěznou sérii budou chtít prodloužit v neděli 2. 10. na SPŠ ve Zlíně proti Krnovu.

Branky (asistence): 3. Igor Macháček, 45. Tomáš Jelínek, 48. Jan Kopecký - 36. Pavel Malošík (Kořének), 39. David Vodica (Haša), 52. Jakub Haša (Vodica), 53. David Vodica (Vl. Blažek), 59. David Vodica (Haša)

Sestava: Šauer, Bartík - Vl. Blažek, Haša, Vodica, Horník, Vondřejc, Kořének, Malošík, Baroň, Kresa, Vo. Blažek, Ondroušek, Kahoun, Javořík, 

Fotogalerie z utkání ZDE (foto: Michelifix_photography)