FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

B-tým mužů veze z prvního turnaje 3 body

B-tým mužů veze z prvního turnaje 3 body
V neděli se zlínské béčko mužů vydalo na první turnaj sezony do Tuřan, kde je čekali soupeři v podobě týmů Troopers B a Kuřimi.

ZLÍN LIONS vs. TROOPERS B 3:9 (2:3, 0:3, 1:3)

 „První utkání proti béčku Troopers jsme měli jasný cíl a to co nejvíce potrápit soupeře, který v loňské sezoně skončil na 2. místě tabulky. První třetina skončila v poměru 2:3 pro Troopery. Ve druhé třetině nám soupeř odskočil o další 3 branky, kdy jsme bohužel nedokázali pohlídat pohledné kombinace nebo nám chyběl důraz před vlastní bránou. V poslední části utkání jsme se snažili se skóre ještě něco udělat, ale z mnoha solidních šancí, které skončily na tyči či v hrudi gólmana, jsme dokázali skórovat už pouze jednou. Soupeř přidal další 3 branky a zápas vyhrál v poměru 3:9.“ okomentoval první utkání kapitán Ondra Vicherek.

Branky (asistence): 9. Malošík (Pospíšil), 14. Freml (Malošík), 31. Malošík (Baroň)

ZLÍN LIONS vs. FLORBAL KUŘIM 5:2 (3:1, 0:1, 2:0)

 „Druhý zápas proti Kuřimi jsme jasně chtěli vyválčit první 3 body do tabulky, i když jsme tušili, že utkání nebude jednoduché a bude plné tvrdších soubojů. První třetinu jsme vyhráli v poměru 3:1. V prostřední části utkání jsme měli také více ze hry, šance jsme však pálili jako podzimní listí na zahradě a ještě jsme si nechali dát jednoho banána. Stav utkání – 3:2. Plán pro 3. třetinu byl jasný, zatlačit soupeře a dotáhnout utkání do vítězného konce, což se také podařilo. Hned z kraje třetí části jsme proměnili 2 pohledné akce a odskočili tak na rozdíl 2 branek. Soupeř z Kuřimi se snažil, ale teamovou prací jsme jim toho již moc nedovolili a dokráčeli si tak pro první vítězství v poměru 5:2. Chci poděkovat týmu za výkon, velké díky za pomoc hráčů z A-týmu Pavla Malošíka, Míši Baroně a také novým posilám do našich řad Vaškovi Večeřovi a Ondrovi Šiškovi, kteří nám svou kvalitou pomohli k zisku prvních 3 bodů do tabulky.“ zhodnotil druhý zápas kapitán Ondřej Vicherek.

Branky (asistence): 4. Baroň (Phan Anh), 13. Freml (Pospíšil), 14. Baroň (Večeřa), 31. Baroň (Večeřa), 31. Malošík (Freml)