FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

U15 zahájila sezonu ve Zlíně

U15 zahájila sezonu ve Zlíně
Starší žáci U15 se o víkendu utkali ve svých úvodních utkáních nové sezony s týmem Hattrick Brno a Florbal Vsetín.

Ještě před zápasem jsme absolvovali krátkou procházku, která nás hlavou přesunula z každodenního života na ten florbalový. 

ZLÍN LIONS vs. FBŠ HUMMEL HATTRICK BRNO U15 7:4 (3:2, 1:2, 3:0)

Do prvního utkání jsme vstoupili velmi dobře. Ukazovali jsme sílu v osobních soubojích a poměrně jednoduše jsme se dostávali do útočného pásma. Ve druhé třetině však přišel zkrat. Soupeř se dostal po pár povedených akcích na koně a začínal být nebezpečný. Rozdílová třetí třetina ovšem patřila zlínskému celku. Nakonec si mladí Lvi přišli pro první vítězství v této sezoně. 

ZLÍN LIONS vs. FLORBAL VSETÍN 4:5 (0:1, 2:0, 2:4)

Druhé utkání bylo jako dobývání obranné tvrze. Soupeř nepředvedl ve výsledku nic překvapivého a dovolil si střílet pouze od půlící čáry. Naši kluci makali a snažili se, ale většina akcí skončila zákrokem vsetínského brankaře. Byli jsme lepším týmem na hřišti ale i takový je sport. Jednobrankovým rozdílem tedy vyhrál tým z východu a my se tak loučili s domácím turnajem s bilancí jedné výhry a jedné prohry. 

Sestava: Váňa - Baťa, Kouřil, Zapletal, Staviař, Pavel, Riedl, Tvrdoň, Klinkovský, Večeřa, Macharáček, Fremder, Čevora, Štěpaník