FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi i letos sportují s Barumkou

Lvi i letos sportují s Barumkou
Opět po roce bude možné v rámci dalšího ročníku Barum Czech Rally Zlín vyzkoušet si ve městě nejrůznější sporty díky doprovodné akci Barumka Sportuje.

Barumka Sportuje je nová kulturně-společenská akce, která si v loňském roce odbyla svou premiéru. Letos se tak koná podruhé v rámci 51. ročníku Barum Czech Rally Zlín. Cílem této akce je rozhýbat Zlín a podpořit myšlenku „Zlín, město sportu“ propojením všech sportů na jednom místě. Děti, mládež, ale také dospělí si budou moci v rámci této akce vyzkoušet nejrůznější sporty.  

Harmonogram a místo konání:

Akce se koná v sobotu od 10:00 do 19:00 hodin a bude rozprostřena v parku Komenského, parku Svobody, náměstí Míru a OC Zlaté Jablko. 

 Sobota     27. 8.  10:00 – 19:00         park Komenského, park Svobody, nám. Míru, OC Zlaté Jablko

Přijďte si v sobotu zpestřit pohybem tradiční zlínskou automobilovou akci. Barumka sportuje a my spolu s ní. Ve spolupráci s otrokovickými Pantery na vás čeká malé florbalové hřiště s mantinely a brankami, kde si budete moci vyzkoušet vaše florbalové dovednosti. Těšit se můžete také na nejrůznější soutěže, ukázka zápasu mladých florbalistů, nebude chybět ukázka klubového vybavení a další. Po celou dobu budou k dispozici členové klubu, kteří s Vámi rádi proberou cokoliv, co Vás bude zajímat.

Neváhejte a přijďte si vyzkoušet florbal - mladý, dynamický, týmový sport pro malé i velké. 

Kde najdete naše florbalové stanoviště? 

- na náměstí Míru
- v sobota mezi 10:00 - 19:00 hod.

Více informací o akci včetně kompletního programu najdete zde: https://www.czechrally.com/25023-barumka-sportuje

fotokoláž z loňského roku