FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Objevte kouzlo florbalu na ukázkovém tréninku Zlín Lions

Objevte kouzlo florbalu na ukázkovém tréninku Zlín Lions
Florbalový klub Zlín Lions pořádá ve středu 31. 8. pro všechny kluky i holky od 5 let ukázkový florbalový trénink.

Ukázkový trénink je určen pro všechny, kteří mají chuť si vyzkoušet mladý, týmový, dynamický sport, kterým je florbal. Tak neváhejte a přijďte si zpříjemnit poslední prázdninový den dvěma hodinami plnými pohybu a zábavy. Ukázkový trénink proběhne pod taktovkou zkušených trenérů v čele s šéftrenér klubu Zlín Lions Matějem Koňaříkem.

Na tréninku si budou zájemci moci vyzkoušet, jak takový florbalový trénink u nás v klubu vypadá. Připraveny budou nejrůznější slalomové dráhy, zábavné florbalové hry a cvičení a spousta dalšího. Naši trenéři vše rádi ukážou, vysvětlí a odpoví na jakékoliv dotazy, kterou budou děti či rodiče zajímat. Pro účastníky bude také přichystáno malé překvapení.

Ukázkový trénink:

  • středa 31. srpna
  • 17:00 – 19:00 (možnost dorazit kdykoliv v průběhu tréninku)
  • Střední průmyslová škola Zlín (vchod z ulice Kotěrova)

Chceš se zúčastnit? Stačí v uvedený termín a čas dorazit do haly. S sebou sportovní oblečení, sálovou obuv, pití a případně florbalovou hůl. Pokud nemáš, rádi ti půjčíme. 

A pokud tě to bude bavit, rádi tě uvidíme v září na našich klubových trénincích. Těšíme se totiž, že do naší smečky přivítáme nové Lvy, Lvice a Lvíčata. :)