FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky a starší žáci vyrážejí na Brno Open Game

Juniorky a starší žáci vyrážejí na Brno Open Game
Zlín Lions budou mít na mládežnickém florbalovém turnaji Open Game v Brně zastoupení dvou týmů - juniorek a starších žáků.

Již 14. ročník mládežnického florbalového turnaje Brno Hummel Open Game se uskuteční v termínu od 23. 6 do 26. 6. 2022. Ve 12 chlapeckých a dívčích kategoriích se představí celkem 272 týmů. Mezi nimi budou i dva zástupci Zlín Lions. Na turnaji se představí jeden výběr Lvů a jeden výběr Lvic. Jaké týmy je čekají v základní skupině? 

STARŠÍ ŽÁCI BU15

Kategorie starších žáků čítá celkem 53 týmů rozdělených do 9 skupin po 5 týmech a 2 skupin po 4 týmech. Starší žáky čekají v pětičlenné základní skupině 4 zápasy. Utkají se s týmy FBC Česká Lípa, Florbal Dačice, Prague Tigers a Troopers Green.

Harmonogram utkání: 

Čtvrtek 23. 6.

  • 13:30 vs. Prague Tigers 
  • 15:45 vs. Troopers Green

Pátek 24. 6. 

  • 9:30 vs. FBC Česká Lípa
  • 14:15 vs. Florbal Dačice

Sestava: Outrata - Pavel, Kouřil, Štěpaník, Macharáček, Čuba, Zapletal, Štětkář, Baťa, Martinek, Tkadlec, Kresta, Balner, Riedl, Kurtin, Vymazal, Hittl, Pernička

Sobotní a nedělní den pak budou následovat vyřazovací boje. Do play-off postupují všechny celky. V návaznosti na umístění v základní skupině postoupí týmy do 1. nebo 2. kola play-off. 

JUNIORKY GU19

Kategorie juniorek čítá celkem 10 týmů rozdělených do dvou skupin po pěti. Juniorky tak v základní skupině sehrají 4 zápasy. Los jim přiřadil následující týmy: K1 Florbal Židenice, PSN Tatran Střešovice, Sokol Rudná a 1BK Formule. 

Harmonogram utkání: 

Čtvrtek 23. 6.

  • 11:00 vs. Sokol Rudná
  • 14:15 vs. PSN Tatran Střešovice

Pátek 24. 6. 

  • 9:30 vs. 1BK Formule
  • 16:45 vs. K1 Florbal Židenice

Sestava: Skřivánková - Sýkorová, Tučková. Valášková, Rožnovjáková, Pospíšilová, Ponížilová, Mrázková, Lukovicsová, Krajčová, Kapuciánová, Daníčková

V sobotu a v neděli pak čekají holky boje v play-off, do kterého postupují všechny týmy. V návaznosti na umístění po základní části postoupí buď přímo do čtvrtfinále nebo si účast v něm budou muset vybojovat v osmifinálovém souboji. 

Průběžné počínání obou výběrů na turnaji budeme zveřejňovat na našich facebookových stránkách.

Držte klukům a holkám palce!