FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Lvi navštívili kroužek florbalu na 3. ZŠ

Lvi navštívili kroužek florbalu na 3. ZŠ
Zlínští Lvi se vydali na 3. ZŠ na Lesní čtvrti na hodinu florbalu.

Pravidelné návštěvníky odpoledního sportovního kroužku na 3. ZŠ čekalo na konci března překvapení. Hodinu florbalu si tentokrát vzali na starost trenéři a hráči mužského A-týmu Zlín Lions Honza Vondřejc a Michal Baroň. 

Během přibližně hodinového setkání dětem ukázali nejrůznější florbalové dovednosti a krásy florbalu. Nejdříve se děti pořádně zahřály a rozcvičily a následně si již mohly vyzkoušeli florbalové základy jako přihrávky, vedení míčku či střelbu na bránu. A nakonec si všichni společně zahráli florbalový zápas. :) 

‚‚Bylo to prostě skvělé! S potěšením jsme sledovali, jak tyto zapálené děti chtějí využít každou minutu sportem. Přestože jsme měli k dispozici jen hodinový trénink, tak jsme si ho velmi užili a načerpali energii. Nutno podotknout, že mladí sportovci byli skvěle vytrénovaní a my jsme tak měli práci s nimi o něco lehčí. Určitě je v nich potenciál a je radost sledovat mladé sportovce, kteří mají sportovní základy a dále je chtějí rozšiřovat. Moc díky za tuto zkušenost a těšíme se na další návštěvy," říká Honza Vondřejc.