FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Juniorky se vrací z Opavy bez bodu

Juniorky se vrací z Opavy bez bodu
Juniorky se o víkendu vydaly do Opavy, kde se utkaly s hráčkami Třince a Hranic. Po nedělním zápase jsme vyzpovídali několik Lvic, abychom se dozvěděli jejich názor a pohled k proběhlým utkáním.

ZLÍN LIONS - FBC HRANICE 1:3 (0:0, 0:1, 1:2)

Branky (asistence): 18. Adéla Javůrková, 31. Klára Klinkovská, 33. Klára Klinkovská - 26. Adéla Šebestová; 

ZLÍN LIONS vs. FBC INTEVO TŘINEC 3:6 (1:3, 1:2, 1:1)

Branky (asistence): 4. Tereza Kantorková, 8. Joanna Kuchejda, 9. Joanna Kuchejda, 14. Anežka Blechová, 22. Joanna Kuchejda, 31. Joanna Kuchejda - 2. Adéla Šebestová (Rožnovjáková), 19. Karolína Tučková (Kapuciánová), 36. Emma Sýkorová


Jak vnímáš výsledky nedělních zápasů?

E. Sýkorová: ‚‚Na turnaj jsme jely v malém počtu, což se odrazilo na našich výsledcích v zápasech. Každopádně holky bojovaly jako Lvice až do konce a nechaly tam vše. Avšak zápas může taky ovlivnit rozhodčí, zde to bylo rozhodně znát."  

Jak hodnotíš spolupráci v týmu?

K. Tučková: ‚‚Spolupráce v týmu se mi líbila. Vzájemně jsme se s holkami většinu času podporovaly a povzbuzovaly se. Oba zápasy jsme si užily. Předvedly jsme krásný výkon, i když podle toho výsledky moc nedopadly."

Co se nám dařilo v prvním zápase?

K. Mrázková: ‚‚V prvním zápase se nám nejvíce dařilo hráčky si obehrávat, prokličkovat si je. Perfektně jsme se podporovaly." 

Jak na tebe celkově působila nedělní hra, jak se dařilo tobě?

V. Skřivánková: ‚‚Nedělní zápasy na mě působily velmi kladně. Když bych shrnula první zapas, byl oproti druhému o něco v lepší v komunikaci a povzbuzování. Bohužel jsme ve druhém měly zranění, které nás ale nezaskočilo a stále jsme se pokoušely zapas ještě otočit. To už se nám ale nepodařilo. Jediné, co nám chybělo bylo štěstí na góly a možná větší drzost před branou. Svůj výkon bych zhodnotila velmi kladně. Šla jsem do zápasů s plným nasazením a mužů s klidnou hlavou říct, že jsem tam nechala všechno."

Jaký jsi hrála post a jaká byla sestava?

N. Rožnovjáková: ‚‚Na turnaj nás jelo celkem 8 + 1 a tak se sestava v průběhu zápasu často měnila. Mohla za to i zranění v průběhu hry. Hrály jsme na 3 útoky se dvěma centry a 3 obrany. Já jsem většinu času hrála na svém obvyklém postu v útoku. Některé holky, které běžně hrají v útoku ale musely vypomáhat v obraně a naopak. Přesto si myslím, že jsme oba zápasy zvládly dobře, i když jsme jely v menším počtu."

Byla nějaká vyloučení?

K. Kapuciánová: ‚‚Kromě jedné nevyužité přesilovky se hrálo v rámci možností čistě, a tak žádné další vyloučení neproběhlo."

Co atmosféra u zápasů?

 A. Šebestová: ‚‚Napjatá atmosféra obou zápasů byla ve hře dost znát, ať už z naší strany nebo ze strany soupeře. V některých okamžicích by se dala až krájet. I přes naši snahu udržet na střídačce pohodovou atmosféru se to v některých okamžicích prostě nedalo. Hra byla tak napjatá, že emoce ovládly většinu účastníků."