FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mužský B-tým zakončil sezonu v Křenovicích

Mužský B-tým zakončil sezonu v Křenovicích
V neděli 10.4. vyjel mužský B-tým na turnaj do Křenovic, kde ho čekaly poslední dva zápasy sezony proti Znojmu a Holešovu.

ZLÍN LIONS B vs. TJ ZNOJMO LAUFEN CZ 8:10 (3:5, 0:3, 5:2)

„První zápas proti těžkému soupeři ze Znojma jsme nerozehráli špatně, vyrovnaná první třetina skončila mírným vedením soupeře 3:5. Druhá třetina se nám vůbec nepovedla, znojemští potrestali naše chyby a vedli už o 5 branek. Lvi se ale nevzdávají bez boje a tak jsme ve 3. třetině přepnuli na vyšší obrátky. I přes mohutný finish jsme již utkání nedokázali obrátit a Znojmo si pojistilo svou výhru 8:10 gólem do prázdné branky,“ zhodnotil utkání se Znojmem kapitán lví smečky Ondra Vicherek.

Branky (asistence): 1. David Vodica (Martinec), 8. Pavel Malošík (Vodica), 14. David Vodica (Baroň),  33. David Vodica (Vicherek), 36. Pavel Malošík (Baran), 43. Pavel Malošík (Martinec), 45. Pavel Malošík (Vodica), 45. Michal Baroň (Vodica)  - 11. Pavel Palát (Šrámek), 12. Pavel Palát (Šrámek), 13. Milan Palášek (Miklík), 14. Jakub Ficko (Palát), 15. Alan Juříček, 23. Gabriel Miklík (Palát), 24. Martin Peš, 25. Pavel Palát (Šrámek), 39. Gabriel Miklík (Palát), 45. Gabriel Miklík (Palát)

ZLÍN LIONS B vs. FLORBAL HOLEŠOV 10:8 (4:3, 4:2, 2:3)

„V posledním utkání sezony nás čekal odvěký soupeř z Holešova. Zápas jsme si chtěli hlavně užít a získat poslední 3 body do tabulky. Soupeře jsme tlačili, první třetinu jsme vyhráli poměrem 4:3. Druhou část utkání jsme také zvládli a vstřelili další 4 branky. Holešovští ovšem také chtěli zabojovat a nic dám zadarmo nedali. Několikrát nás potrestali hlavně z brejkových situací a úspěšně dotahovali skóre. V tomto utkání dostal v brance šanci zapomenutý golmanský talent Daniel Soukup, který běžně hraje v útoku a držel naše šance na vítězství. I přes prohru v poslední třetině v poměru 2:3 jsme nakonec utkání zvládli a dotáhli ho do vítězného konce," okomentoval poslední duel sezony Ondra Vicherek. 

Branky (asistence): 5. David Vodica (Svitálek), 8. Kamil Baran (Baroň), 10. Matouš Huťťa (Martinec), 14. David Vodica (Vicherek), 18. Pavel Malošík (Baroň), 28. Michal Baroň (Malošík), 30. Vu Pham Anh (Bajza), 30. Pavel Malošík (Baroň), 36. Michal Baroň (Malošík), 45. David Vodica (Soukup) - 12. Michal Bartík, 13. Tomáš Müller, 15. Michal Richter, 22. Sebastian Vlk, 23. Tomáš Müller, 37. Tomáš Müller, 40. Dominik Krejčí, 44. Tomáš Müller

Všem klukům chci poděkovat za celou sezonu. V některých utkáních i proti silným soupeřům jsme bojovali a k dalším bodům jsme měli velmi blízko. Dále bych chtěl poděkovat klukům z A-týmu, hlavně Míšovi Baroňovi, Pavlovi Malošíkovi a Filipovi Horníkovi, kteří vždy, když mohli, tak nám pomohli a s jejich přítomností se naše hra vždy zvedla o úroveň výše. Dík patří také šikovným juniorům, kteří nám v některých utkáních také velmi pomohli. V neposlední řadě také děkuji Lukáši Strnadovi, který s námi jezdil a svými pohledy na hru nás nejednou probudil k bodovému zisku. Teď si dáme pauzu a nachystáme se na další ročník, stále je totiž na čem pracovat“ doplňuje k proběhlé sezoně vedoucí mužského béčka lvů Ondra Vicherek.