FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Ženy vezou z Brodu 4 body

Ženy vezou z Brodu 4 body
V neděli se představil náš ženský tým v rámci 13. kola 2. ligy žen v Uherském Brodě. Holky čekaly zápasy s FBK Spartak Hluk a Bulldogs Brno B.

ZLÍN LIONS - FBK SPARTAK HLUK 2:2

Do prvního zápasu jsme nastupovali v roli favorita proti tabulkově slabšímu soupeři. Začátek zápasu nám vyšel podle představ. Hned na začátku 2. minuty se prosadila Klacková. Poté ale následovala dlouhá střelecká odmlka. Soupeřky dokázaly využít náš nekoncentrovaný výkon, srovnat a následně 3 minuty před koncem zvrátit zápas na svou stranu. Do finálního stavu ještě promluvila gólem v poslední minutě Šebestová.

Branky (asistence): Klacková, Šebestová (Krajčová)

ZLÍN LIONS - BULLDOGS BRNO B 12:2

Snažily jsme se hodit nevydařené utkání za hlavu a do druhého zápasu vstoupit s chladnou hlavou. Zodpovědnost na sebe vzala střelkyně z prvního zápasu Šebestová, která na Bulldogs vletěla jako uragán a již ve 4. minutě zajistila vedení 2:0. Skóre kontrolovala i po zbytek zápasu s celkovými 5 kanadskými body za 2 branky a 3 asistence. 

Na hřišti jakoby rázem stál úplně jiný tým. Kanonáda na brněnskou gólmanku Prátovou přinesla po 1. třetině pohodlné vedení 6:0. Prátovou potrápila také Rožnovjáková, která během 15 minut hracího času nasázela hattrick. Bulldočky se snažily najít recept na naši hru, cenou útěchy jim ale byly pouze 2 vstřelené góly. Zato na naší straně svítilo na konci zápasu číslo 12. 

Náš mladý tým prokázal kvalitu a výrazně zlepšený výkon oproti prvnímu zápasu. S desetigólovým vedením se přitom Lvicím podařilo v této sezóně vyhrát pouze 2x, v obou případech proti Židenicím.

Z Uherského Brodu jsme přivezly 4 body, čímž jsme ukotvily 3. místo v tabulce.

Branky (asistence): Šebestová (Rožnovjáková), Šebestová (Pospíšilová), Klacková (Machů), Rožnovjáková (Šebestová), Lukovicsová (Ponížilová), Sýkorová (Krajčová), Rožnovjáková (Krajčová), Rožnovjáková (Valášková), Valášková (Šebestová), Klacková (Ponížilová), Ponížilová (Šebestová), Ponížilová (Klacková)