FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Přijďte si vyzkoušet florbal v rámci Dnů otevřených sportovišť

Přijďte si vyzkoušet florbal v rámci Dnů otevřených sportovišť
Přijďte 23. dubna na ukázkový florbalový trénink, který proběhne v rámci akce Dnů otevřených sportovišť.

V pátek a v sobotu 22. a 23. dubna se uskuteční akce Dny otevřených sportovišť, která se koná u příležitosti oslav sedmistého výročí města Zlín. V tyto dny si budou moci zájemci vyzkoušet nejrůznější sporty na sportovištích po Zlíně. Cílem akce je ukázat možnost aktivního sportovního vyžití, které svým obyvatelům město Zlín nabízí. A florbalový klub Zlín Lions mezi vybranými kluby nebude chybět. Ukázkový trénink proběhne 23. dubna 2022 od 16:30 do 18:00 v tělocvičně Střední průmyslové školy ve Zlíně.  

Otevřená lekce florbalu proběhne pod taktovkou šéftrenéra florbalového klubu Zlín Lions Matěje Koňaříka. V roce 2014 vybojoval s týmem Vítkovic titul mistrů České republiky. Vyzkoušel si také zahraniční florbalové angažmá ve Švýcarsku a v roce 2017 se umístil na druhém místě v projektu Díky, trenére, který oceňuje nejlepší mládežnické trenéry.

Na lekci si budou moci zájemci moci vyzkoušet, jak takový florbalový trénink u nás v klubu vypadá. Připraveny budou nejrůznější slalomové dráhy, zábavné florbalové hry a cvičení a spousta dalšího. Naši trenéři vše rádi ukážou, vysvětlí a odpoví na jakékoliv dotazy, kterou budou děti či rodiče zajímat. 

Ukázkový trénink:

  • 23. dubna
  • 16:30 - 18:00
  • Střední průmyslová škola Zlín 

Chceš se zúčastnit? Stačí v uvedený termín dorazit do haly. S sebou sportovní oblečení, sálovky, pití a případně florbalovou hůl. Pokud nemáš, rádi ti půjčíme. 

Pro lepší přehled o počtu účastníků nám prosím vyplňte registrační formulář přiložený níže.  
Formulář zde: Chci si přijít vyzkoušet FLORBAL!

Děkujeme a těšíme se v sobotu 23. dubna na viděnou! :)