FLOORBALL CLUB ZLÍN LIONS Logo Zlín Lions

Mladší žáci odehráli turnaj ve Zlíně

Mladší žáci odehráli turnaj ve Zlíně
Kategorie mladších žáků o víkendu odehrála domácí turnaj na palubovce střední průmyslové školy.

Z důvodu neúčasti týmu FBK Spartak Hluk se odehrál turnaj pouze za účasti tří týmů. Lvíčata se v něm utkala s týmem FBC Slovácko a FbC Orel Uherský Brod. Pro menší počet utkání se prodloužila hrací doba jednoho zápasu na 3x12 minut.

Nejprve je v ranním utkání čekalo Slovácko. Nutno říct, že Lvíčata vstoupila do utkání hned od začátku s dobrým nasazením, soupeři nedávala mnoho prostotu pro vlastní akce a sama si vytvářela spoustu brankových příležitostí. A ty dokázala využívat. K vidění byly hezké kombinace a pěkné góly. Lvíčata si během utkání vytvořila pohodlný náskok, který si držela po celou dobu utkání. Soupeř dokázal skóre jen průběžně kosmeticky upravovat občasnými zásahy. První utkání tak oslavili mladší žáci výhrou 12:6.

Do druhého zápasu proti týmu Uherského Brodu již Lvíčata nevstoupila tak dobře. Ospalý herní projev nedokázala během celé první třetiny zlepšit. I díky tomu se dostali hosté do vedení. Ve druhé třetině se ale hra Lvíčat začala zlepšovat, což mělo za následek srovnání skóre. Až ve třetí třetině Lvíčata naplno navázala na výkon z prvního utkání a začalo představení plné krásných akcí i gólů, na které soupeř nedokázal odpovídat. A tak se mohla Lvíčata i ve svém druhém domácím utkání po stejném výsledku 12:6 radovat z dalšího vítězství.